Skip to main content

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους δημοσιογράφους που δεν είναι κάτοχοι καρτών της ΕΣΗΕΑ ή του ΠΣΑΤ και επιθυμούν να λάβουν διαπίστευση για την αναμέτρηση της Πέμπτης (04/10, 18.00) με τον Χολαργό για το Κύπελλο Ελλάδος, όπως αποστείλουν σχετικό αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τετάρτη (03/10) και ώρα 19.00.

Euroleague

Σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας στην Euroleague οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να λάβουν διαπίστευση, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΑΥΣΤΗΡΑ έως την παραμονή της αναμέτρησης και μέχρι τις 19:00.

Τις διαπιστεύσεις τους (που θα ισχύουν ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο ματς), θα τις παραλαμβάνουν κατά την προσέλευσή τους στο ΣΕΦ από την είσοδο των δημοσιογραφικών και θα είναι αυστηρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.

Σε περίπτωση που παρατηρηθεί το φαινόμενο να υποβάλλεται αίτημα διαπίστευσης, αλλά ο διαπιστευμένος κατ' επανάληψη να μην την παραλαμβάνει, θα υπάρξουν κυρώσεις (στην συνέχεια τα αιτήματά του δεν θα γίνονται δεκτά).

Betshop.gr  Basket League

Όσον αφορά στους αγώνες της Betshop.gr  Basket League, όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών της ΕΣΗΕΑ ή του ΠΣΑΤ, θα πρέπει πριν από κάθε αγώνα να αποστέλλουν σχετικό αίτημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΑΥΣΤΗΡΑ έως την παραμονή της αναμέτρησης και μέχρι τις 19:00. Και σε αυτή την περίπτωση, οι διαπιστεύσεις τους θα ισχύουν ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο ματς, θα τις παραλαμβάνουν κατά την προσέλευσή τους στο ΣΕΦ από την είσοδο των δημοσιογραφικών και θα είναι αυστηρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.

Τέλος, θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως σε όλες τις διοργανώσεις, απαγορεύεται αυστηρά -βάσει των κανονισμών της διοργανώτριας αρχής- οποιαδήποτε βιντεοσκόπηση ή λήψη φωτογραφιών δέκα λεπτά πριν το τζάμπολ, κατά την διάρκεια του αγώνα και δέκα λεπτά μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης.