Skip to main content

Ανατριχίλα #THANKYOUDUDA

Επί σειρά ετών ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έδινε ρεσιτάλ στους πάγκους των ευρωπαϊκών γηπέδων και το τελευταίο του το έδωσε στο ΣΕΦ όπως ακριβώς του άρμοζε σε μια συγκλονιστική γιορτή.

Με τον ίδιο τον Ντούντα, έπειτα από πρωτοβουλία-έκπληξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου, να σχεδιάζει στο πινακάκι το σύστημα που χάρισε στον Ολυμπιακό τον τίτλο της Ευρωλίγκας το 2012 στην Πόλη στην τελευταία φάση του τελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Κατόπιν προτροπής του προπονητή μας, Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο τελευταίο τάιμ άουτ της φιλικής αναμέτρησης Ολυμπιακός - IvkovicStars, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 20/09/2017 στο ΣΕΦ, ο "Ντούντα" εγκατέλειψε τον πάγκο των "φιλοξενουμένων", βρέθηκε στον "ερυθρόλευκο" και έδωσε τις σχετικές οδηγίες...

Το πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη δεν βρήκε στόχο αυτή την φορά, ωστόσο, δεν είχε την παραμικρή σημασία... Και αυτό γιατί η ξεχωριστή γιορτή που διοργάνωσε προς τιμήν του μεγάλου κόουτς η "ερυθρόλευκη" οικογένεια, πέτυχε απόλυτα τον στόχο της!

Στο ΣΕΦ έλαβε χώρα ένα μοναδικό πάρτι (με φιλανθρωπικό χαρακτήρα), στο οποίο έδωσαν το "παρών" τεράστια ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ αλλά και του παγκόσμιου αθλητισμού, δεδομένου ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο διάσημος Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, η οικογένειά του Ντούσαν Ιβκοβιτς, οι φίλοι του, οι αντίπαλοί του και φυσικά ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Ο Σέρβος προπονητής γνώρισε την αποθέωση και συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους και τον στήριξαν στην μεγάλη διαδρομή του. Από το ΣΕΦ, πάντως, δεν έφυγε μόνο γεμάτος όμορφες αναμνήσεις...

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, του απένειμαν τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον σύλλογο, από τα χέρια των Βασίλη Σπανούλη και Μίλαν Τόμιτς παρέλαβε τα φύλλα αγώνος των τελικών του 2012 και 1997 αντίστοιχα, ενώ ο V-Spanτου παρέδωσε μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το παιχνίδι κέρδισαν οι DusanIvkovicStarsμε 111-103. Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, το χρονόμετρο σταμάτησε στα 28'' όπως 28 είναι συνολικά οι τίτλοι που κατέκτησε στην καριέρα του αυτός ο τεράστιος προπονητής.

Δεκάλεπτα: 29-27, 53-64, 79-91, 103-111.
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν 13 (1τριπ, 1ριμπ), Τολιόπουλος 2, Παπαπέτρου 8 (2ασ), Σπανούλης 2 (8ασ), Αγραβάνης 10 (2τριπ, 3ριμπ), Μιλουτίνοφ 13 (5/5διπ, 1/1τριπ, 2ριμπ, 1κλεψ), Στρέλνιεκς 13 (3τριπ), Τιλί 10 (4ριμπ), Πρίντεζης 6, Παπανικολάου, Μάντζαρης 8 (2τριπ, 7ασ), Αρσενόπουλος 3 (1), Ρόμπερτς 7 (1), Μπόγρης, Τόμπσον 8.
Dusan Ivkovic Stars (Ίβκοβιτς): Ερτέλ 2, Ζήσης 12 (2), Σάριτς 4, Κέσελ 13 (2), Άντιτς 12 (4), Παπαδόπουλος 4, Σλούκας 9 (1), Μάρκοβιτς 5 (1), Μίσιτς, Κορκμαζ 7 (1), Κριάπα 14 (2), Χάινς 20, Μαριάνοβιτς 8.

#THANKYOUDUDA