Skip to main content

Η πρώτη κατοστάρα…

Τεστ επιτυχημένο. Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε απλά δια περιπάτου τον Ίκαρο αλλά έπαιξε και ωραίο μπάσκετ χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Τεστ επιτυχημένο. Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε απλά δια περιπάτου τον Ίκαρο αλλά έπαιξε και ωραίο μπάσκετ χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 105-57 του Ίκαρου Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας κι έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τη Νανσί στη Γαλλία.

Ο αρχηγός έμεινε στον πάγκο για να ξεκουραστεί αλλά οι συμπαίκτες του έκαναν με την απόδοσή τους να μη φανεί η απουσία του. Ο Γκετσεβίτσιος και ο Λούκας είχαν άμεση επαφή με το καλάθι, όλοι όμως οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ίβκοβιτς ήταν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι.

Δεκάλεπτα: 18-25, 31-53, 47-78, 57-105
Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Κουμπούρας 12 (1), Καράμπουλας 2, Πολυτάρχου 5 (1), Τσιάρας 6, Λαρετζάκης 6 (1), Τζιάλλας 2, Παπαργυρόπουλος 4, Μπέινς 16 (8ρ.), Λιούμπισιτς 2, Βλάχος.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 6, Λούκας 15, Άντιτς 8 (1), Χάουαρντ 13 (1), Κέσελ 10 (1), Πελεκάνος 3, Γκετσεβίτσιους 17 (4), Γλυνιαδάκης 3, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης 8 (1), Σλούκας 6 (1).

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ: "Κοιτάξτε εγώ αύριο θα έχω μια συνάντηση με τη διοίκηση και θα συζητήσουμε τι υπάρχει και αν υπάρχει κάτι καλό στην αγορά για να δούμε εάν θα πάρουμε παίκτη. Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάποιο όνομα, καταλαβαίνω πως κάτι θέλετε να γράψετε. Η πρόταση του γιατρού ήταν να περιμένουμε για τον Παπαδόπουλο 1-2 μέρες, αλλά εγώ είπα να μπει χειρουργείο για να μην χάνουμε χρόνο καθώς ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι σημαντικός παίκτης για εμάς.

Η ομάδα δούλεψε σοβαρά και σήμερα για τους γνωστούς λόγους παίξαμε χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Δεν πρόλαβα να μιλήσω με τον γιατρό για να σας πω λεπτομέρειες. Μετά την πρωινή προπόνηση αποφάσισα να παίξουμε χωρίς τον Σπανούλη γιατί έχουμε παίκτες που χρειάζονται χρόνο συμμετοχής. Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός, από την άλλη, θεωρώ πως ο αντίπαλος μας έχει σοβαρά προβλήματα και τους εύχομαι να τα ξεπεράσουν σύντομα και να πάνε όλα καλά. Είμαστε πριν το τελευταίο ματς στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Νανσί".

ΜΑΤ ΧΑΟΥΑΡΝΤ: " Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και νομίζω πως δείξαμε αυτά που θέλαμε. Νομίζω πως παίξαμε όλοι αρκετά καλά και πήραμε μια εύκολη νίκη. Κάθε φορά που παίρνω χρόνο συμμετοχής προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Αυτό έκανα και σήμερα, μπήκα στο παρκέ και έκανα ό,τι μου ζήτησαν οι προπονητές".

•    Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση από τον ιατρό του Ολυμπιακού κ. Γιώργου Παπαγιαννόπουλου και η επιστροφή του σε αγωνιστική δράση αναμένεται σε διάστημα μεγαλύτερο των έξι εβδομάδων.

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157628808417443, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}