Skip to main content

Online Ολυμπιακός 24 ώρες…

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την 24 Media στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2010-2011. Η 24 Media θα αποτελέσει έναν από τους Επίσημους Υποστηρικτές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την 24 Media στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2010-2011. Η 24 Media θα αποτελέσει έναν από τους Επίσημους Υποστηρικτές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Λεπενιώτης δήλωσε: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με την 24 Media, τον μεγαλύτερο online δίκτυο παροχής περιεχομένου στην Ελλάδα αποτελεί για εμάς μια εξαιρετική και πολύ σημαντική στρατηγική συμφωνία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη αγορά γεγονός που αποδεικνύει την απόφαση μας για την ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων μας και τη δυναμική προβολή των ενεργειών μας μέσα από το internet.

Μέσα από κοινό σχεδιασμό με τον όμιλο 24 Media θα προσφέρουμε μια σειρά από εξαιρετικές δραστηριότητες και υπηρεσίες στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας σε όλο τον κόσμο και ευελπιστούμε ότι με σκληρή και μεθοδική προσπάθεια, θα φτάσουμε στη πλήρη επίτευξη των εταιρικών στόχων και των δύο οργανισμών!»

O κ. Σταύρος Δρακουλαράκος, Γενικός Διευθυντής της 24 Media δήλωσε: «Ως 24 Media είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επίτευξη της συμφωνίας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός . Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς το στρατηγικό στόχο του Ομίλου μας να συνεργάζεται αμφίδρομα με τα μεγαλύτερα αθλητικά brands ώστε να διεισδύει ακόμα πιο αποτελεσματικά  σε στοχευμένες αγορές με σκοπό να αναπτύσσει συνέργειες και καινοτόμες λύσεις.

Προσβλέπουμε σε μια σταθερή, μακροχρόνια και αμοιβαία συνεργασία μέσα από την οποία θα δημιουργηθούν ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες προς το αναγνωστικό κοινό των φιλάθλων του Ολυμπιακού.»

H 24 MEDIA

H 24 MEDIA αποτελεί το μεγαλύτερο online δίκτυο παροχής περιεχομένου στην Ελλάδα. Αποστολή και δέσμευση της εταιρίας,  η ανάπτυξη Μέσων Ενημέρωσης και πρωτότυπων εφαρμογών – εστιασμένες στις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού – θέτοντας υψηλά  ποιοτικά πρότυπα στην αγορά, με την υιοθέτηση εξελιγμένων τεχνολογιών. Λειτουργώντας περισσότερα από 18 Μέσα Ενημέρωσης και έχοντας συνάψει σημαντικές συνεργασίες τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, η 24 Media διαθέτει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και το ευρύτερο δίκτυο ιστοσελίδων ανάμεσα στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο ελληνικό διαδίκτυο.