Skip to main content

Ένα… λιοντάρι στη… μηχανή του Θρύλου

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Peugeot και την Lion Hellas, Γενική αντιπροσωπία της Peugeot στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2010-2011. Η Peugeot θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Peugeot και την Lion Hellas, Γενική αντιπροσωπία της Peugeot στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2010-2011. Η Peugeot θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Peugeot, μια από τις μεγαλύτερες εταιρειών αυτοκινήτων παγκοσμίως, στον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας και οι επιτυχίες της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα συμβάλλει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της Peugeot  και στη προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της και μάλιστα σε μια χρονιά-ορόσημο για την Peugeot η οποία συμπληρώνει 200 χρόνια λειτουργίας! Το πρόγραμμα μας είναι έτοιμο και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι φίλαθλοι μας θα αγκαλιάσουν αυτή τη νέα συνεργασία μέσα από τους αγώνες και τις εκδηλώσεις της ομάδας.»

Ο κ. Δημήτρης Κορκόντζελος, Γενικός Δ/ντης της Lion Hellas, Γενικής αντιπροσωπείας της Peugeot στην Ελλάδα δήλωσε: «Σήμερα η Peugeot και ο Ολυμπιακός, ο καθένας πρωτοπόρος στον τομέα του, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ομαδικότητα, πάθος, αγωνιστικότητα, άμιλλα, είναι μερικές από τις αξίες που χαρακτηρίζουν και ταυτόχρονα ενώνουν την Peugeot και τον Ολυμπιακό. Η Lion Hellas, Γενική Αντιπροσωπεία των αυτοκίνητων Peugeot στην Ελλάδα, γιορτάζοντας τα 200 χρόνια ιστορίας  Peugeot,  χαράζει κοινή πορεία με έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Η συνεργασία αυτή που αρχίζει φέτος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι αμοιβαία επωφελής. Ο καθένας από την πλευρά του θα δώσει στον άλλον εκείνα τα κίνητρα που θα τον βοηθήσουν να κατακτήσει τους στόχους του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία είναι η αρχή μιας κοινής επιτυχημένης πορείας.»

Η Peugeot

Η Peugeot είναι η  εταιρία που προσφέρει πολλές λύσεις μετακίνησης με επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, σκούτερ, ποδήλατα και μία ευρεία γκάμα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με παρουσία σε 160 χώρες και με 10.000 σημεία πώλησης, η Peugeot συνδυάζει την οδηγική ευχαρίστηση με το συναίσθημα. Το 2009, η Peugeot πούλησε 1.842.000 οχήματα, και έγινε η πρώτη Γαλλική εταιρία σε ταξινομήσεις παγκοσμίως και η 10η εταιρία αυτοκινήτων. Όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική συμπεριφορά, 50% των αυτοκινήτων Peugeot που πωλούνται παγκοσμίως εκπέμπουν λιγότερα από 140 g CO2.

Η Εταιρία συνεχίζει την ανάπτυξή της με την κυκλοφορία του RCZ, του iOn, ενός 100% ηλεκτρικού αυτοκινήτου, του 408 στην Κίνα, με τρία νέα μοντέλα στη Λατινική Αμερική, και την ανάπτυξη στην Ευρώπη του "Mu by Peugeot", ενός συστήματος ελεύθερης επιλογής παροχής υπηρεσιών μετακίνησης. Στις αρχές του 2011 θα κυκλοφορήσουν τα 508 και 3008 Hybri4, το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο στον κόσμο με κινητήρα diesel. Με την δύναμη 200 ετών έμπνευσης, η Peugeot ανανεώνει τις σχεδιαστικές γραμμές της και την εταιρική της εικόνα, προσφέροντας νέες λύσεις στη μετακίνηση και επιβεβαιώνοντας τις διεθνείς της φιλοδοξίες.

Η Peugeot συνδυάζει μοναδικά την χρηστικότητα και το συναίσθημα. Το σχέδιο της Peugeot ήταν πάντα να βρίσκεται το συναίσθημα στην καρδιά της αυτοκινητιστικής εμπειρίας : ένα Peugeot δεν θα είναι ποτέ απλά λειτουργικό. Για να εφαρμοστεί και να παρουσιαστεί αυτό το εταιρικό πλάνο σε όλον τον κόσμο, η Peugeot υιοθετεί μια νέα παγκόσμια υπογραφή : Peugeot, MOTION & EMOTION. Στη χρονιά των 200ων γενεθλίων της, η Peugeot εκμοντερνίζει την ταυτότητά της σε όλες τις δραστηριότητές της και σε όλο τον κόσμο.