Skip to main content

Σφαιρόπουλος σε ρόλο... καθηγητή

Πριν λίγες μέρες στην Κρήτη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άνοιξε τις πόρτες στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» προκειμένου οι Κρητικοί προπονητές μπάσκετ να πάρουν μια... γεύση από τον τρόπο δουλειάς του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια είχε για αρκετή ώρα συνομιλία μαζί τους απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

 


Στην Κωνσταντινούπολη  το... μάθημα έγινε πιο επίσημο, καθώς παράλληλα με το διεθνές τουρνουά που συμμετέχει ο Ολυμπιακός, διοργανώνεται και σεμινάριο προπονητής από τον Σύνδεσμο των Τούρκων προπονητών.


Ο TUBAD ζήτησε από τον κόουτς Σφαιρόπουλο να συμμετέχει ως ομιλητής στο συγκεκριμένο σεμινάριο και ο 50άχρονος τεχνικός το δέχθηκε με χαρά, αναλύοντας για μιάμιση και πλέον ώρα τις αρχές του Transition game. Στο πέρας της... διδασκαλίας του κόουτς στο χώρο βρέθηκαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης, οι οποίοι και απάντησαν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.


Ο Σύνδεσμος των Τούρκων προπονητών τίμησε τον κόουτς Σφαιρόπουλο και τους δυο καλαθοσφαιριστές της ομάδας για τη συμμετοχή τους στο clinic.