Skip to main content

Ήσυχο πρωινό…

Με τον Βαγγέλη Αγγέλου στην άκρη του πάγκου (ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και δεν σηκωνόταν) ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ΚΑΟΔ με 83-61.

Με τον Βαγγέλη Αγγέλου στην άκρη του πάγκου (ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και δεν σηκωνόταν) ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ΚΑΟΔ με 83-61.

Οι Δραμινοί έπιασαν στον… ύπνο τους «ερυθρόλευκους» στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μάλλον ήταν επηρεασμένοι από την ώρα του τζάμπολ (12:30) και βρέθηκαν να χάνουν 22-12, αλλά γρήγορα αποκαταστάθηκε η τάξη.

Η είσοδος του Κώστα Σλούκα στο παρκέ άλλαξε τις ισορροπίες κι έφερε φρεσκάδα στους «ερυθρόλευκους» που πήραν τον έλεγχο του αγώνα κι απλά ως το τέλος του φρόντισαν να μεγαλώνουν τη διαφορά.

Δεκάλεπτα: 12-22, 43-30, 67-43, 83-61.
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 8, Λούκας 2, Σπανούλης 6, Χάουαρντ 7, Παπαδόπουλος 6, Γκετσεβίτσιους 9, Γλυνιαδάκης 8, Πρίντεζης 13, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης 5, Σλούκας 12.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 5, Καρύδας 2, Χαραλαμπίδης 17, Αθηναίου, Ιωακειμίδης 2, Μίτσελ 3, Κιτσούλης 5, Τσέρανιτς 6, Ζάρας 2, Μπάβτσιτς 11, Κακαρούδης 6, Μπένας 2.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ: "Να ζητήσω τη "συγγνώμη" για την απουσία του κ.Ιβκοβιτς. Είχε πυρετό κι ένα κρύωμα αρκετά σοβαρό.

Τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι κομμάτι της προετοιμασίας για την Ευρώπη. Πελεκάνος, Αντιτς και Κατσίβελης τραυματίστηκαν, η ομάδα παρουσιάστηκε με 11 παίκτες. Επειτα το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε το ρυθμό που χρειάζεται. Στα τρία δεκάλεπτα ήταν θετικό το αποτέλεσμα σε άμυνα κι επίθεση. Ελπίζουμε οι τραυματίες να είναι εντάξει με την Καντού. Πιστεύω να είναι έτοιμοι".

Αυτή η ομάδα δείχνει πως αντιμετωπίζει διαφορετικά Ελλάδα κι Ευρώπη... Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 6 λάθη και χαμένες μπάλες. Πολλά μπορείς να πεις γι' αυτό. Ο ΚΑΟΔ είχε κίνητρο", ενώ για τον Ματ Χάουαρντ, σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός έχει 16 παίκτες. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι οι δυνάμεις. Ο κάθε παίκτης πρέπει να βρει την αυτοπεποίθησή του. Αυτό συνεχίζεται. Αυτή την στιγμή προχωράμε και συνεχίζουμε όπως είμαστε, και αν χρειαστεί να πάρουμε παίκτη, διοίκηση και προπονητικό τιμ θα το συζητήσουμε. Είναι καλό ότι ο Βασιλόπουλος μπήκε στις προπονήσεις. Συνεχίζουμε. Ο Χάουαρντ είχε ένα διάστρεμμα, είναι πίσω από Πρίντεζη κι Αντιτς. Η ομάδα έχει πρόγραμμα. Χρησιμοποιεί τον Χάουαρντ όπως πρέπει".

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: "Δεν αρχίσαμε όπως θα θέλαμε. Ημασταν κακοί στην άμυνα. Στη δεύτερη περίοδο ανεβάσαμε τη πίεση, βελτιωθήκακε στο αμυντικό κομμάτι κι ήμασταν καλοί στην επίθεση. Στην τρίτη περίοδο μπήκαμε σχετικά καλά. Στη συνέχεια είχαμε καλά και κακά διαστήματα. Κοιτάμε Καντού, που είναι "τελικός". Το θέλουμε για να πάμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου".

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157628808352943, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}