Skip to main content

«Η νίκη ήταν μονόδρομος»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο olympiacosbc.gr για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο olympiacosbc.gr για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος παραδέχτηκε πως «υπήρχε πίεση. Κάτι οι απουσίες, κάτι το γεγονός πως μάθαμε για την απόρριψη της ένστασης το μεσημέρι του αγώνα, έβαλε περισσότερη πίεση στην ομάδα, αλλά θεωρώ πως διαχειριστήκαμε σωστά όλα τα προβλήματα. Ξέραμε, μετά τα όσα είχαν προηγηθεί, πως η νίκη στο Τελ Αβίβ ήταν μονόδρομος». Όσο για την αντίδραση του ίδιου και των συμπαικτών του μετά τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τη Σιένα, ο 22χρονος γκαρντ ήταν ξεκάθαρος. «Πεισμώσμασε. Αυτή ήταν η αντίδραση όλων μας».

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε και για την τελευταία φάση του αγώνα και είπε πως «περίμενα πως και πως να τελειώσει ο χρόνος. Ήμουν στον πάγκο και κοιτούσα και τον χρόνο και τι γινόταν στο παρκέ και με το που είδα να γίνεται κόκκινο το ταμπλό και άκουσα την κόρνα της λήξης, μπήκα μέσα να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου. Ήταν σπουδαία νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα».

Όσο για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μπροστά της τα ματς με ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. «Τα αφήνουμε πίσω πλέον όλα αυτά. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια το ματς με τη Φενέρ, το οποίο πρέπει να πάρουμε για να αποκτήσει ουσία μας η νίκη στο Τελ Αβίβ. Αλλά αυτή τη στιγμή, ειλικρινά, το μυαλό μας είναι μόν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχουν δείξει πως διαθέτουν αξιόμαχη ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα στην έδρα τους είναι τρομερά ανταγωνιστικοί και μάλιστα δεν έχουν ήττα. Εμείς πηγαίνουμε εκεί με μοναδικό στο τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε. Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια συγκέντρωση καθώς τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν επιτρέπεται χαλάρωση».