Skip to main content

Παπανικολάου: «Δεν είναι ώρα για λόγια»

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και στις πρώτες δηλώσεις του ως «ερυθρόλευκος» ξανά, απέφυγε να πει πολλά. «Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις» είπε ο 25χρονος φόργουορντ.

Η μεγάλη επιστροφή είναι πλέον γεγονός, ο «Παπ» γύρισε έπειτα από δυόμιση σεζόν στον Πειραιά και εξέφρασε τα πρώτα του συναισθήματα. «Είναι αλήθεια πως το ήθελα. Ήθελα να επιστρέψω και είμαι χαρούμενος που τελικά όλα πήγαν καλά».

Φεύγοντας από τον Πειραιά ο αριστερόχειρας φόργουορντ έφυγε αφήνοντας μόνο φίλους και έτσι ανυπομονεί για τη μεγάλη επιστροφή. «Περιμένω πως και πώς να δω τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) και τον Βαγγέλη (σ.σ. Μάντζαρη) όπως και πολλά παιδιά από το σταφ με τους οποίους με ενώνουν πολλές αναμνήσεις. Είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας τα παιδιά αυτά, πως το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Οι Πρόεδροι είναι πάντα εκεί και κάνουν τα πάντα για την ομάδα. Όλοι μαζί και πάλι».

Όταν ο «Παπ» ρωτήθηκε για το εάν αυτόν τον 1,5 χρόνο στις ΗΠΑ παρακολουθούσε ματς του Ολυμπιακού, ήταν απόλυτα ειλικρινής. «Όποτε μου το επέτρεπε το πρόγραμμα μου, παρακολουθούσα. Μάθαινα τα νέα των παιδιών και την πορεία της ομάδας. Πλέον είμαι μέλος της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Ο κόσμος του Θρύλου περιμένει πως και πώς να τον δει ξανά με τα «ερυθρόλευκα» με τον ίδιο να απαντάει πως «από την ημέρα που σταμάτησε η συνεργασία μου με τους Ντένβερ Νάγκετς, συνέχισα να κάνω προπονήσεις. Εντάξει, σίγουρα είναι διαφορετικό το να προπονείσαι με την υπόλοιπη ομάδα και διαφορετικό να είσαι μόνος σου, αλλά πλέον αυτό που κοιτάζω είναι να επιστρέψω και να αρχίσω προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κόουτς Σφαιρόπουλου. Τώρα, δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις».