Skip to main content

Ολυμπιακός και FlexCar μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η συνεργασία μας με τη FlexCar, γίνεται ακόμα πιο... ευέλικτη, καθώς θα συνεχιστεί και τα επόμενα τρία χρόνια!

ΚΑΕ Ολυμπιακός και FlexCar μετράμε ήδη δύο χρόνια κοινής πορείας, χρόνια που συνδυάστηκαν με πολλές επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις. Στόχος μας, λοιπόν, είναι να συνεχίσουμε με το... πόδι κολλημένο στο γκάζι!

Η FlexCar είναι γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της στον τομέα του ευέλικτου leasing, καθώς και για την δέσμευσή της προς την κοινότητα και τον αθλητισμό.

Η συνεργασία μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε υψηλούς στόχους και να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά μας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κος Λεπενιώτης Νίκος, δήλωσε: «Συνεχίζουμε σε υψηλό επίπεδο συνεργασίας και επιτυχίας, την εξαιρετική σχέση μας με μια από τις μοναδικές εταιρείες υποψήφιους «μονόκερους» του Ελληνικού startup οικοσυστήματος, την Flexcar, με ακόμα πιο δυναμικούς στόχους. Χαιρόμαστε που η Flexcar εμπιστεύεται τον Ολυμπιακό στα βήματα που κάνει για την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και ελπίζουμε να συμβάλλουμε και εμείς σημαντικά στην επίτευξη των υψηλότατων στόχων της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια!».

Αναφορικά με την τριετή ανανέωση της χορηγίας ο Συνιδρυτής και Πρόεδρος του FlexGroup, κ. Γιώργος Μπιζάς, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που η FlexCar θα συνεχίσει να είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας του Ολυμπιακού  για τα επόμενα τρία χρόνια!  Η πίστη και η αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε αποτελούν βασικά κοινά ιδεώδη με αυτά που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη!».

Το προφίλ της FlexCar

Η FlexCar έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών της, χάρη στη διαφάνεια και την αμεσότητα των υπηρεσιών της στο χώρο της αυτοκίνησης.

Με παγκόσμια παρουσία, πλέον, στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και προσφάτως στο Μεξικό, η ομάδα της FlexCar παρέχει ταχύτητες και προσωποποιημένες υπηρεσίες ευέλικτου leasing. Παρέχει βέβαια και τη δυνατότητα σε όλους  να αποκτήσουν το όχημα που πάντα επιθυμούσαν, άμεσα, χωρίς δεσμεύσεις και προκαταβολή, με τον πιο ευέλικτο και προσιτό τρόπο της αγοράς.