Skip to main content

Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για το ματς με την Virtus

Και απόψε (07/03, 22.00) το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο! Για να μπορέσουμε, όμως, να απολαύσουμε ΟΛΟΙ μια ακόμη ευρωπαϊκή γιορτή της ομάδας μας, σας καλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις ακόλουθες οδηγίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ, είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα όπου χρειάζεται η βοήθεια και η συμβολή όλων των φιλάθλων.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 20.00). Παρακαλούνται όσοι δεν θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τον ποδοσφαιρικό αγώνα, να βρίσκονται στο ΣΕΦ  το δυνατόν νωρίτερο, καθώς υπάρχει περίπτωση αργότερα να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Σας ενημερώνουμε οτι τόσο εντός όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

Σας παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι χωρίς δικαίωμα χρήσης του parking να μην πλησιάσουν το γήπεδο καθώς δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα.  

Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

- Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

- Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.

Λόγω του ότι ο αγώνας είναι sold out και ο όγκος των φιλάθλων θα είναι μεγάλος, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω.