Skip to main content

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Λαρεντζάκη για την ASVEL (vid)

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα στην Κωνσταντινούπολη και έχει εστιάσει απόλυτα στην αυριανή (21/03, 21.15) αναμέτρηση με την ASVEL στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Παρόλα αυτά, ο κόουτς ξεκίνησε τις δηλώσεις του εστιάζοντας στα αίτια της ήττας από την Εφές. «Είχαν καλύτερο ποσοστά από εμάς σε δίποντα και τρίποντα. Γενικά δεν ξεκινήσαμε με την σωστή προσέγγιση. Η Έφες έβαλε και ανοικτά σουτ και μαρκαρισμένα και δύσκολα. Είναι μια ομάδα που αν ανοίξει το σκορ και πάρει αυτοπεποίθηση, έχει περιφερειακούς που χειρίζονται πολύ καλά την κατάσταση. Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι. Σε φάσεις που ήταν 50-50 ήταν πιο σκληροί από εμάς. Ήταν περισσότερο πεινασμένοι. Μια εξήγηση για την εικόνα μας είναι ότι προερχόμασταν από δύο μήνες συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις και δεν ήμασταν με το μαχαίρι στα δόντια. Αυτό πρέπει να το επαναφέρουμε άμεσα για αύριο γιατί κάθε παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο».

Για την γαλλική ομάδα, σχολίασε: «Όποιος περιμένει ένα ματς εύκολο, κάνει λάθος.  Η Βιλερμπάν κέρδισε την Εφές και χθες στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν δέκα πόντους μπροστά στο ματς με την Μακάμπι. Στο τέλος έχασε. Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στην Ευρωλίγκα. Είναι μια ομάδα που έχει αθλητικότητα, έχει εμπειρία στους περιφερειακούς, τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι διαδικαστικό.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν αλλαγές στην 12άδα σε σχέση με την χθεσινή αναμέτρηση (απουσίασε με ίωση ο Ναζ Μήτρου Λονγκ), είπε: «Θα δούμε. Δύσκολο να υπάρξουν αλλαγές. Νομίζω πως όπως ήμασταν χθες θα πάμε».

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τόνισε: «Η Εφές έχει πολύ ταλέντο. Είχε αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα. Εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ πως αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Εννοείται πως αύριο θέλουμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη. Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο. Το ίδιο ισχύει και για την Βιλερμπάν. Είδαμε χθες ότι έφτασε κοντά στο να κερδίσει την Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ ξέρουμε και έχουμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Γ.ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ Γ.ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…