Skip to main content

Η μεγάλη νίκη και η επίσκεψη στον Μπάρλο!

Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ έκανε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας νίκη της επί του Πανιωνίου με 81-83 (70-70 κ.α.) .

Στην δύσκολη αυτή μάχη οι «ερυθρόλευκοι» στερήθηκαν των υπηρεσιών του προπονητή τους, Νίκου Μπάρλου, ο οποίος απουσίασε λόγω ασθένειας. Παρόλα αυτά, δεν τον ξέχασαν… Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης βρέθηκαν κάτω από το σπίτι του για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί!

«Με κάνατε πολύ περήφανο! Και όχι μόνο εμένα, αλλά και το σωματείο και τους γονείς σας που κάθε μέρα είναι στο πλευρό σας και μάχονται με εσάς», τους είπε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ο Νίκος Μπάρλος.

«Για έναν προπονητή που σας βλέπει και σαν πατέρας σας είναι πολύ δύσκολο αυτό που έγινε σήμερα, μόλις λίγες ώρες πριν το παιχνίδι. Σημασία έχει, όμως, πως εσείς πήρατε αυτό που σας αξίζει. Συγχαρητήρια στους κόουτς Κουρμούλη και Τσαλδάρη που ήταν δίπλα σας και πήραν αυτή τη μεγάλη νίκη. Είμαστε όλοι μια γροθιά. Το ότι είστε εδώ δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σας. Σας αγαπώ πολύ, σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ… Πάμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά!».