Αποστολή - Όραμα - Φιλοσοφία

Αποστολή
Να ενθαρρύνουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις ικανότητες των αθλητών χτίζοντας πάνω σε έννοιες όπως σεβασμός, συνεργασία, αφοσίωση και συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη. Να εμφυσήσουμε στους αθλητές τις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπιακού.

Όραμα
Να είναι η Ακαδημία του Ολυμπιακού σημείο αναφοράς για το ολοκληρωμένο και σύγχρονο προπονητικό της πρόγραμμα καθώς και εστία θετικής αλληλεπίδρασης μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία του προγράμματος βασίζεται στα παρακάτω σημεία:
• Να υποδεχθούμε τα παιδιά σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με λειτουργικούς και καθαρούς αγωνιστικούς χώρους παρέχοντας πλήρη υλική και τεχνική υποδομή.
• Εξέλιξη των αθλητών πάνω στους τομείς της τεχνική κατάρτισης, της αθλητικής ικανότητας και της πνευματικής προετοιμασίας.
• Συνεχής ανάπτυξη και θεμελίωση των βασικών δεξιοτήτων στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
• Παροχή υπηρεσίων διατροφολόγου, εργοφυσιολόγου, αθλητικού ψυχολόγου φυσιοθεραπευτή και ιατρικής φροντίδας όποτε αυτή απαιτείται, επιλέγοντας πάντα εξαιρετικούς συνεργάτες.
• Να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτύξουν οριζόντιες δεξιότητες (soft skills).
• Μέσω τη εκμάθησης της καλαθοσφαίρισης να διαμορφώσουν τα παιδιά σωστούς χαρακτήρες καλλιεργόντας παράλληλα τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
• Συνεχής επιμόρφωση του προπονητικού επιτελείου μέσω σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή εξειδίκευση αλλά και τη σωστή καθοδήγηση των παιδιών.


Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, δημιουργήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έκτοτε μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προπονητές έγραψαν ιστορία, ήρθαν νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Διεύθυνση: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1
Νέο Φάληρο - Πειραιάς, Τ.Κ. 185 47
Τηλέφωνο: 210 4527600
Fax: 210 4527601
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα της ομάδας μας.

Εγγραφή

© Copyright 2021 Olympiacos B.C.
|