Skip to main content

Το ρεκόρ, η παράταση και ένα μεγάλο "ευχαριστώ"!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε μαζικά την ομάδα μας στο πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι (στις εξέδρες του ΣΕΦ βρέθηκαν 9.000 φίλαθλοι) και δείχνει έμπρακτα την αγάπη του με ρεκόρ στις πωλήσεις των διαρκείας!

Ήδη έχει ξεπεραστεί ο αριθμός των περσινών πωλήσεων (ήταν 4.600) και έχουν διατεθεί περισσότερες από 5.000 κάρτες διαρκείας!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την πίστη σας στον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του και ανακοινώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή (26/10).

Σας υπενθυμίζουμε πως με την αγορά μόνιμης θέσης στο ΣΕΦ σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια σειρά προνομίων και παράλληλα θα έχετε προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για το Final Four.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), από το www.olympiacosbc.gr, καθώς και από το τηλεφωνικό κέντρο στο 2108938007.

Οι εναπομείνασες διαθέσιμες θέσεις βρίσκονται στα τμήματα:

• Court seats 2η σειρά (Τιμή 3.200€ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

• Baseline απο την 3η σειρά (Τιμή 3.300€ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

• 229/230/231 (Τιμή εισιτηρίου 290€ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

• 308/324 (Τιμή εισιτηρίου 350€)

• 306/310/322/326 (Τιμή εισιτηρίου 210 € - Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

• Τμήματα θυρών 5 και 6 (Τιμή εισιτηρίου 120 €, αφορά θέσεις Fans και καθίσματα χωρίς πλάτη)

Υπενθυμίζουμε οτι για κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η επίδειξη της Κάρτας Μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ή η αγορά της (κόστος 50 ευρώ).

Σε ολα τα υπόλοιπα τμήματα οι θέσεις έχουν εξαντληθεί. Στην περίπτωση που οι διαθέσιμες θέσεις στα παραπάνω τμήματα εξαντληθούν, η ΚΑΕ θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν και άλλα τμήματα αλλά με τον περιορισμό οτι θα βρίσκονται μόνο στο πάνω διάζωμα.

Το φετινό ταξίδι μόλις τώρα ξεκίνησε και ΜΟΝΟ μαζί θα μπορέσουμε να φτάσουμε μακριά...