Skip to main content

bwin Monday Night Against Covid-19: Ολυμπιακός - Μεσολόγγι 111-57 (vid)

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Μεσολλογίου με 111-57, στο πλαίσιο αναμέτρησης του bwin Monday Night Against Covid-19 που διεξήχθη την Δευτέρα (15/02) στο ΣΕΦ.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρατάχθηκαν χωρίς τον Άαρον Χάρισον, ο οποίος υπέστη μυϊκό σπασμό στους ραχιαίους. Εκτός 12άδας ήταν επίσγης ο τραυματίας, Κώστας Παπανικολάου, καθώς και οι Βασίλης Χρηστίδης, Ιωσήφ Κολοβέρος και Διονύσης Σκουλίδας.

Δεκάλεπτα: 27-13, 60-30, 85-40, 111-57

Screenshot 2021 02 15 FIBA LiveStats

 

"Θα ετοιμαστούμε για να χτυπήσουμε το ματς με την Εφές"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε: "Σε ένα παιχνίδι που 'άνοιξε' από τόσο νωρίς είναι δύσκολο να βγάλεις ουσιαστικό συμπέρασμα. Το θέμα είναι ότι και τα παιδιά στο Μεσολόγγι είχαν καιρό να παίξουν. Επίσης έχουν πολλούς καινούργιους παίκτες και προφανώς χρειάζονται λίγο χρόνο για να δέσουν. Εμείς σήμερα δεν βάλαμε πολλούς μικρούς λόγω του ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα συν ότι παίζουμε με την Πέμπτη με την Εφές και θέλαμε να βρούμε λίγο χρόνο συμμετοχής. Στο μέτρο του δυνατού ήταν μια καλή βραδιά".

Και συνέχισε αναφερόμενος στο ματς με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. "Έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, αλλά θα πάμε να παλέψουμε. Ο Βεζένκοφ γύρισε πίσω και είναι σε καλή κατάσταση ευτυχώς για εμάς. Είναι ένας κομβικός παίκτης κατά τη γνώμη μου και νιώθουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Τώρα σε κάθε αναμέτρηση στην Ευρωλίγκα ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί. Θα ετοιμαστούμε, όμως, για να το χτυπήσουμε. Ο Παπανικολάου είναι ακόμη εκτός και δεν προβλέπεται να γυρίσει άμεσα. Ο Βεζένκοφ, όπως είπα επέστρεψε και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα".

Από την πλευρά του ο Σάσα Βεζένκοφ, τόνισε: "Είναι πολύ όμορφη η πρωτοβουλία της ομάδας μας και του μεγάλου χορηγού μας bwin να γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Κερδίζουμε πολλά κυρίως εκτός μπάσκετ. Προσπαθούμε να βοηθάμε την κοινωνία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε. Είναι κάτι πολύ όμορφο για όλους". Για το ματς με το Μεσολόγγι, είπε: "Ήταν το τελευταίο τεστ πριν το παιχνίδι με την Εφές. Επιτέλους είμαστε σχεδόν όλοι, μας λείπει μόνο ο Κώστας Παπανικολάου. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, έχουμε ακόμη μπροστά μας δυο μέρες να δουλέψουμε και να πάμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια πάρα πολύ καλή ομάδα".

 

 

 

 

 

 

/p>