Skip to main content

bwin Monday Night Against Covid-19: Ολυμπιακός - Λαύριο 110-72

O Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Λαυρίου με 110-72, στο πλαίσιο των αγώνων bwin Monday Night Against Covid-19.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες, Χασάν Μάρτιν, Άαρον Χάρισον και Κώστα Παπανικολάου.

Δεκάλεπτα: 26-23, 56-39, 81-53, 110-72.

stats

"Ήταν ευκαιρία να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να μοιράζουμε το χρόνο σε όλα τα παιδιά. Το Λαύριο φέτος είναι καταπληκτική ομάδα και εμείς δείξαμε σοβαρότητα. Παρότι δεν έπαιζαν οι Χάρισον, Παπανικολάου και Μάρτιν έπαιξαν τα παιδιά που θα παίξουν στο παιχνίδι της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό».

Και συνέχισε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο Λαύριο. Είναι η ευχάριστη έκπληξη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς με μεγάλη χαρά θέλαμε να παίξουμε, να δούμε και τους παίκτες του, παρότι έλειπε ο Μουράτος, ο οποίος προέρχεται από εμάς. Θέλω πραγματικά να τους συγχαρώ».

Ερωτηθείς για την απόκτηση του Κώστα Κουφού, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί αύριο (24/02) στην Ελλάδα, είπε: «Μακάρι να είναι μια καλή επιλογή για όλους μας. Εμείς μετά τον τραυματισμό του Μάρτιν έπρεπε να κάνουμε μια κίνηση. Θεωρούμε πως ήταν η ενδεδειγμένη με βάση το δεδομένο χρονικό σημείο και του τι συμβαίνει στην αγορά. Ο Κώστας είναι ένα παιδί με μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, έχει παίξει 600 παιχνίδια. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως είναι σχεδόν ένα χρόνο έξω και θα χρειαστεί λίγο χρόνο. Εμείς δεν έχουμε τόσο, βέβαια, για αυτό θα προσπαθήσουμε με ταχύρυθμα μαθήματα να μας βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο».