Skip to main content

Χάκετ: «Έχουμε προετοιμαστεί σωστά»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρασκευή (25/3, 21:45, Νοvasports 2) τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 12η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας και οι Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησαν για το ματς με τους Μαδριλένους.

«Έχουν μείνει τρία παιχνίδια στο Top 16. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό λέει πολλά από μόνο του για το επίπεδο του αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι. Τα ρόστερ έχουν αλλάξει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Αν χρησιμοποιήσουμε την άμυνά μας με τον σωστό τρόπο, τότε πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης.  Η Ρεάλ δεν είναι απλά μία καλή ομάδα. Είναι μία τέλεια ομάδα. Οπως είπα όμως, πρέπει να εμπιστευτούμε την ομάδα και το πλάνο μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Οι φίλαθλοί μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Περιμένουμε μία σκληρή μάχη» δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ.  

Σε ό,τι αφορά το sold out που έχει γίνει από τη Δευτέρα, ο Ιταλός γκαρντ τόνισε πως  «τον τελευταίο καιρό παίρνουμε ώθηση από τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ξέρουμε πως πάντα οι φίλαθλοι προσέχουν τα νώτα μας. Πρέπει να παλέψουμε και για αυτούς. Θα δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Από τη μεριά του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως «πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι ως το τέλος του Top 16. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή απόδοση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτα από όλα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Σε ερώτηση για το εάν ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του να καλύψει και τη διαφορά του πρώτου αγώνα, ο Σέρβος σέντερ απάντησε πως «δεν κοιτάμε την διαφορά. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι μπορούμε και στα 40' . Εμείς βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτήν την κατάσταση και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξεπεράσουμε την πίεση. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».