Skip to main content

Το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/9) η κλήρωση για το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017. Σάρωσαν τα βραβεία οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του έμαθαν το βράδυ της Πέμπτης (8/9) έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το με ποια σειρά θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, οι Πειραιώτες… σάρωσαν τα βραβεία. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριος Χρήστος Σταυρόπουλος, ήταν αυτός που παρέλαβε το βραβείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2015-2016.

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακηρύχτηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος καθώς και MVP αυτού. Μέλος της καλύτερης πεντάδας του περσινού πρωταθλήματος ήταν και ο Γιώργος Πρίντεζης ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακηρύχτηκε καλύτερος νέος παίκτης (κάτω των 22 ετών).  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός): «Καλησπέρα σε όλους, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βράβευση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η παραλαβή αυτού του τίτλου από μέρους μου, είναι ιδιαίτερα φορτισμένη καθώς είναι νωπός ο θάνατος της αείμνηστης Ιωάννας Αγγελοπούλου-Στάχτου, συζύγου του προέδρου μας, Γιώργου Αγγελόπουλου. Στεκόμαστε με σεβασμό στο πένθος της οικογένειας. Παράλληλα στηρίζουμε με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα τις αξίες που μας οδήγησαν στην επίτευξη αυτής της διάκρισης. Όραμα, υψηλή στόχοι, ομαδικότητα, ευ αγωνίζεσθαι , σκληρή δουλειά, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό και αυτά που μας οδήγησαν στη σημερινή διάκριση. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα».

Βασίλης Σπανούλης (ΜVP του πρωταθλήματος και μέλος της καλύτερης πεντάδας): «Καλησπέρα και από εμένα, σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με αυτό το βραβείο. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, ίσως είναι λίγο κοινότυπο αλλά είναι αυτό με εκφράζει ως άνθρωπο  και ως παίκτη, μιλάμε για ένα ομαδικό σπορ, το αφιερώνω σε όλη την ομάδα, ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου, το σταφ, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση, τον κόσμο, γιατί αυτό που μας εκφράζει ως ομάδα είναι το οικογενειακό κλίμα και εύχομαι η νέα χρονιά να είναι εξίσου καλή όπως η προηγούμενη, κάναμε ένα βήμα μπροστά πιστεύω την τελευταία χρονιά στους τελευταίους τελικούς, εύχομαι αυτό να είναι ένα νέο ξεκίνημα για ένα υγιή αθλητισμό, ο καλύτερος σε αθλητικά πλαίσια να κερδίζει και τέλος εύχομαι να δούμε οικογένειες και παιδιά σε παιχνίδια Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Αυτό θα ήταν κάτι σπουδαίο. Πιστεύω έχουν γίνει φοβερές προσπάθειες και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και εύχομαι τα πράγματα να γίνουν ακόμη καλύτερα».

Ιωάννης Παπαπέτρου (Καλύτερος νέος παίκτης):  «Να ευχαριστήσω πολύ όσους με ψήφισαν και πήρα αυτό το βραβείο. Για εμένα είναι μεγάλη τιμή και μόνο που βρίσκομαι εδώ μεταξύ τόσων μεγάλων παραγόντων και ανθρώπων του μπάσκετ, να ευχηθώ σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία και μια καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και ας κερδίσει ο καλύτερος για ακόμη μια χρονιά. Να είστε καλά».

Γιώργος Πρίντεζης (Μέλος καλύτερης πεντάδας): «Καλησπέρα και από εμένα, σας ευχαριστώ για άλλη μια χρονιά για την τιμή που μου κάνατε για το συγκεκριμένο βραβείο. Περιττό να πω ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος ομαδικής δουλειάς και μόνο. Εύχομαι ένα όμορφο πρωτάθλημα με υγεία σε όλους τους παίκτες των ομάδων και ελπίζουμε να είναι ακόμη καλύτερο από το περσινό και πραγματικά ό,τι καλύτερο για όλες τις ομάδες, τους παίκτες, τους παράγοντες και τους φιλάθλους».

 

 


Αναλυτικά το πρόγραμμα του Θρύλου

Κόροιβος - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods

Ομάδα Α' - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Κολοσσός

Άρης - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών

Λαύριο - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Τρίκαλα - Ολυμπιακός

10η

Ολυμπιακός - Ρέθυμνο

11η

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

12η

Ολυμπιακός - Προμηθέας Πάτρας

13η

Κύμη - Ολυμπιακός

14η

Ολυμπιακός-Κόροιβος

15η

Παναθηναϊκός superfoods-Ολυμπιακός

16η

Ολυμπιακός-Ομάδα Α'

17η

Κολοσσός-Ολυμπιακός

18η

Ολυμπιακός-Άρης

19η

Απόλλων-Ολυμπιακός

20η

Ολυμπιακός-Λαύριο

21η

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

22η

Ολυμπιακός-Τρίκαλα

23η

Ρέθυμνο-Ολυμπιακός

24η

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

25η

Προμηθέας-Ολυμπιακός

26η

Ολυμπιακός-Κύμη