Skip to main content

Π. Αγγελόπουλος: “Δείξαμε ψυχραιμία”

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό Superfoods με τον εκ των ιδιοκτητών των πρωταθλητών Ελλάδος, κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να μιλά για τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ.

“Πρώτα να πούμε το σημαντικό, πως ήταν σημαντικός αγώνας Ευρωλίγκας. Ήταν εκτός έδρας παρότι ήρθαμε με το πούλμαν, για παράδειγμα οι τουρκικές ομάδες από τα 15 παιχνίδια, παίζουν τα 12 εκτός, εμείς ουσιαστικά τα 14. Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει ομάδα και ψυχολογία, γιατί ρώτησες εκτός από Σπανούλη τι έχει. Ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα τρίποντα, πέρασε μπροστά, εμείς είχαμε ψυχραιμία. Στην τελευταία επίθεση, απλά άλλαξα θέση για να δω τη φάση. Επιλογή ρίσκου είναι δικό σου σχόλιο, μάλλον έχεις άδικο. Πάντα είναι ρίσκο, αν ο παίκτης βάλει 2/2, αλλά χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις” είπε αρχικά ο κύριος Παναγιώτης Αγγελόπουλος.  

Στη συνέχεια, ο κύριος Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για τη διαφορετική ψυχολογία των παικτών της ομάδας πλέον στο ΟΑΚΑ. “Αν αναφέρεσαι στην Ευρωλίγκα, άλλη μια φορά έχουμε παίξει. Εγώ δεν το λέω γενικά. Καταρχήν άλλοι είναι οι παράγοντες του αγώνα, άλλοι διαιτητές. Άλλο ξένοι, άλλο Έλληνες διαιτητές. Εδώ οι ξένοι διαιτητές έκαναν τέσσερις φορές παρατήρηση ότι θα διακοπεί ο αγώνας, ευτυχώς δεν το σταμάτησαν. Έχεις δίκιο, όμως, έχει αλλάξει η ψυχολογία του Ολυμπιακού πλέον. Έρχεται με άλλη ψυχολογία εδώ πλέον. Είμαστε στο 5-3 και πάμε για το 6-3 την άλλη Πέμπτη”.

Σε ερώτηση για το εάν το “διπλό” αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία καθώς πρόκειται για δύσκολη έδρα, ο κύριος Αγγελόπουλος απάντησε πως “Από αυτή την άποψη έχεις δίκιο, δύσκολα θα έρθουν άλλες ομάδες να πάρουν εδώ το διπλό”.