Skip to main content

Σφαιρόπουλος: «Δύσκολο το έργο μας με την Κίμκι»

Λίγες ώρες μετά το διπλό επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ολυμπιακός καλείται να διατηρήσει το ευρωπαϊκό του αήττητο κόντρα στην Κίμκι, την οποία θα υποδεχθεί αύριο (26/10, 21.15) στο ΣΕΦ.


«Το πιο σημαντικό είναι να ξεχάσουμε τον αγώνα στο Ισραήλ και να επικεντρωθούμε σε αυτό με την Κίμκι», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος. «Αύριο έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η Κίμκι είναι μια ομάδα που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η δουλειά μας και το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε διαβάσει το παιχνίδι τους και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε».


Για… διαγραφή έκανε λόγο και ο διεθνής φόργουορντ, Κώστας Παπανικολάου. «Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να διαγράψουμε το παιχνίδι με την Μακάμπι. Είναι καινούργιο το αυριανό, μέσα στην έδρα μας την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε αλώβητη.  Η Κίμκι είναι πολύ ποιοτική ομάδα, επιθετική ομάδα με ένα ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού. Παίζει πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό, έχει ιδιαίτερο τρόπο εκτέλεσης των επιθέσεών της, τρέχει πολύ, σουτάρει εκτός ελέγχου μερικές φορές. Οπότε αυτό απαιτεί πάρα πολύ συγκέντρωση και ετοιμότητα σε όλους τους τομείς».