Skip to main content

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας υπενθυμίζει πως όπως σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας στην Euroleague, έτσι και σε αυτήν της Παρασκευής (10/11, 21.00) οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να λάβουν διαπίστευση, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και 24 ώρες πριν το τζάμπολ.


Τις διαπιστεύσεις τους (που επαναλαμβάνουμε θα ισχύουν ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο ματς) θα τις παραλαμβάνουν κατά την προσέλευσή τους στο ΣΕΦ από την είσοδο των δημοσιογραφικών και θα είναι αυστηρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.


Σε περίπτωση που παρατηρηθεί το φαινόμενο να υποβάλλεται αίτημα διαπίστευσης, αλλά ο διαπιστευμένος κατ' επανάληψη να μην την παραλαμβάνει, θα υπάρξουν κυρώσεις (στην συνέχεια τα αιτήματά του δεν θα γίνονται δεκτά).


Επίσης, θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως απαγορεύεται αυστηρά -βάσει των κανονισμών της διοργανώτριας αρχής- οποιαδήποτε βιντεοσκόπηση ή λήψη φωτογραφιών δέκα λεπτά πριν το τζάμπολ, κατά την διάρκεια του αγώνα και δέκα λεπτά μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης.