Skip to main content

Ο Θρυλέων στο Official Olympiacos BC Center Store

Μια μεγάλη έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες και τους περαστικούς που θα βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 25/11, καθώς ο Θρυλέων, η πλέον αγαπητή και δημοφιλής μασκότ της ομάδας του Ολυμπιακού, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού 18 στο νέο Official Olympiacos BC Center Store.

Αμέσως μετά την "Μαύρη Παρασκευή" ο Θρυλέων θα κάνει το "Κόκκινο Σάββατο", χρωματίζοντας τον μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα δρόμο της Ελλάδας και σκοπεύει να μοιράσει χαρά και άφθονα γέλια σε όποιον «βρεθεί» μπροστά του!

Η αγαπημένη μασκότ του μπασκετικού Ολυμπιακού μας θα βρίσκεται στο Official Olympiacos BC Center Store της Αθήνας από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 14.00 και θα σας περιμένει όλους στο νέο «στολίδι» του δικτύου των Official Olympiacos BC Stores, που δημιουργήθηκε με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης.

Το κατάστημα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και διαθέτει μεγάλη ποικιλία επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού και της Nike. Σας περιμένουμε όλους να το επισκεφθείτε και να το ανακαλύψετε!

 

thruleon