Skip to main content

Η παρουσίαση της νέας φανέλας (pics+vid)

Την Πέμπτη (19/09) έγινε η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας. Στην βασική μας εμφάνιση, την ερυθρόλευκη, κυριαρχεί πλέον το κόκκινο χρώμα, «επέστρεψε» η ολόλευκη, ενώ η τρίτη εμφάνιση είναι μπλε. Ωστόσο, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Το σήμα του μεγάλου χορηγού μας, bwin, στην πρόσοψη!

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο πάνελ της εκδήλωσης...

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Eίμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα μας φανέλα, η οποία αλλάζει μετά απο δύο χρόνια, καθώς και να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον Μεγάλο μας Χορηγό, την bwin για την 2η σεζόν συνεργασίας, στο πλαίσιο της 5ετούς συμφωνίας μας. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. H ομάδα δουλεύει σκληρά για να το πετύχει αυτό. Ευχόμαστε ο κόσμος του Ολυμπιακού να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Η φετινή χρονιά είναι ιστορική, γιατί είναι η πρώτη -δεν θα αναλύσουμε τους λόγους στην παρούσα εκδήλωση- που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια Ευρωλίγκα διευρυμένη, με περισσότερες ομάδες, με περισσότερες διπλές εβδομάδες. Είναι καλό το ότι θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια, ειδικά έτσι όπως ήρθε η συγκυρία. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όλων που αγαπούν την ομάδα».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε και μας στηρίζετε με την παρουσία σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ την BWIN για τη συνεργασία που συνεχίζεται απρόσκοπτα και όλο και καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη και ιστορική χρονιά. Ίσως αλλάξει η ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, του ελληνικού σίγουρα άλλαξε. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλος έγινε πράξη».

Γιάννης Καποδίστριας (Managing Director της Bwin): «Είμαστε περήφανοι όχι μόνο που είμαστε εδώ, αλλά που η bwin για δεύτερη χρονιά είναι μέρος της φανέλας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι που για δεύτερη χρονιά χορηγούμε αυτή την περήφανη ομάδα. Φέτος προσδοκούμε μια συναρπαστική χρονιά, παραγωγική, γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα. Θα σταθώ στον άνθρωπο που κρατά το τιμόνι αυτής της ομάδας. Ο κόουτς Μπλατ μας διδάσκει πως οι απρόβλεπτες δυσκολίες που μας φέρνει η ζωή, μπορούν να αντιμετωπιστούν με δύναμη και χαμόγελο. Πως μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για δουλειά, δημιουργία και επιτυχίες. Καλή αθλητική σεζόν».

Ντέιβιντ Μπλατ: «Πρώτα από όλα ευχαριστώ τον κ.Καποδίστρια για τα λόγια του. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε για αυτή την ιδιαίτερη σεζόν. Ως προπονητής είναι σπουδαίο συναίσθημα το να έχω ποιότητα και μαζί εμπειρία και υψηλού επιπέδου παίκτες. Παίκτες που έχουν μεγάλη ιστορία στο κλαμπ, αλλά και νέες προσθήκες από την Ευρώπη και το ΝΒΑ. Όλοι μαζί βρίσκονται στη μεγάλη μας ομάδα, με σκοπό να επιτύχουν τους στόχους. Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό είναι η δέσμευση όλων όσοι βρίσκονται στην ομάδα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Γιατί τα αποτελέσματα δεν προηγούνται, ακολουθούν. Στο δικό μου μυαλό το να λές πρέπει να κάνουμε αυτό ή το άλλο, είναι λίγο κενό. Όταν, όμως, δεσμεύεσαι να είσαι εξαιρετικός σε αυτό που κάνεις, τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Βασίλης Σπανούλης: «Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των παικτών όλους τους χορηγούς και την bwin που είναι μαζί μας. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλή για εμάς. Εύχομαι υγεία και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δώσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, για να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ομάδα μας».

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό...