Skip to main content

Ριντ: "Νιώθω πως πραγματικά μπορώ να βοηθήσω"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γουίλι Ριντ, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στην Ελλάδα.

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ. "Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται. Το συζήτησα με την οικογένειά μου και μόλις ακούσαμε για αυτή την προοπτική του να έρθω εδώ νιώσαμε ευλογημένοι. Το παρατσούκλι μου είναι showtime, έτσι με αποκαλούν όλοι, και αυτό μπορείτε να περιμένετε από εμένα. Φέρνω πολλή ενέργεια όταν πατάω παρκέ, παίζω δυνατά, μαζεύω, ριμπάουντ, καρφώνω, μπλοκάρω. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μου είναι άμυνα και ριμπάουντ, όμως, και στην επίθεση τελειώνω φάσεις στην ρακέτα και καρφώνω".

Ερωτηθείς τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, απάντησε: "Παρακολούθησα το τελευταίο παιχνίδι. Επίσης, γνωρίζω τον Μπράντον Πολ έχουμε παίξει μαζί, όπως και τον Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ξέρω πόσο ιστορική ομάδα είναι. Ο φίλος μου Μπριάντε Γουέμπερ έπαιξε εδώ πέρυσι, οπότε έχω παρακολουθήσει κάποια πράγματα. Νιώθω πως πραγματικά μπορώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος".

Τέλος, για το αν θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να προσαρμοστεί στα Ευρωπαϊκά δεδομένα, απάντησε: "Δεν θεωρώ πως θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ. Το παιχνίδι μου είναι σετ πικ εν ρολ που οδηγούν στην στεφάνη, τελειώματα μετά από ριμπάουντ, οπότε δε νομίζω πως θα χρειαστώ χρόνο να προσαρμοστώ. Ίσως να υπάρχουν κάποια πράγματα με τα οποία δεν θα νιώσω άνετα, όμως, θα βρω σύντομα τη λύση. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που θα με επηρεάσει".