Skip to main content

ΜακΚίσικ: «Αφιερωμένο στην μνήμη τους»

Ο Αμερικανός γκαρντ, Σακίλ ΜακΚίσικ, δήλωσε μετά την αναμέτρηση με την Λάρισα, στο πλαίσιο του bwin Monday Night Against Covid-19. «Πρώτα από όλα θέλω να αναφερθώ στα θύματα της Θύρας 7. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη στην μνήμη τους».

Για το φιλικό είπε: «Ήταν καλό που βγήκαμε ξανά στο παρκέ μετά το τελευταίο παιχνίδι μας, γιατί μας βοήθησε να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Δώσαμε μια φιλική αναμέτρηση που θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς της Ευρωλίγκας».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2023, τόνισε: «Για εμένα εδώ είναι το σπίτι μου. Ήξερα πως αυτή είναι η ομάδα ήθελα να παίξω, αυτή είναι η ομάδα που θέλω να παίζω και στο μέλλον. Είμαι απίστευτα χαρούμενος εδώ, είμαι χαρούμενος με τον κόουτς... Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τα δέκα παιχνίδια που απομένουν στην Ευρωλίγκα και να παλέψουμε για όσες πιθανότητες έχουμε για τα πλέι οφ».

Ερωτηθείς αν το όνειρό του είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, απάντησε: «Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Κάθε βράδυ πριν κλείσω τα μάτια μου σκέφτομαι το πως θα το καταφέρουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω και πάλι μπροστά στους φιλάθλους μας όταν επιστρέψουν στο γήπεδο. Όλα γίνονται για εκείνους».