Skip to main content

One Team: Back to back Πρωταθλητές!

Για δεύτερη σερί χρονιά η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέκτησε τον... τίτλο ίσως στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα: Αυτό της κοινωνικής προσφοράς!


Η ομάδα μας κατέκτησε το χρυσό βραβείο ως το καλύτερο πρόγραμμα του One Team για τη σεζόν 2021-22! Την πρώτη θέση είχαμε καταλάβει και πέρυσι, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο ασημένια τις σεζόν 2017-18 και 2019-20!

Και αυτή δεν ήταν η μόνη διάκριση! Ο Κώστας Παπανικολάου τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρεσβευτή του  ONE Team  Ο έμπειρος φόργουορντ είναι ο μακροβιότερος πρεσβευτής του προγράμματος της Ευρωλίγκας, με έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας!

Η υπεύθυνη του προγράμματος ΟΝΕ ΤΕΑΜ, Πένη Γιοβάνοβιτς, με την βοήθεια των εθελοντών μας -που φροντίζουν να δίνουν πάντα το "παρών" και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό- βοήθησε τους ξεχωριστούς αθλητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από την προπόνηση και τα ευφάνταστα διδακτικά παιχνίδια.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί... Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το OlympiacosBC Official Store κυκλοφορούν τα «προϊόντα κοινωνικής ευθύνης», μέσα από τα οποία συνέβαλαν στην κάλυψη αναγκών παιδιών και ευπαθών ομάδων που προέρχονται από σχολεία και ιδρύματα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

"Η προσπάθεια του να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είναι καθημερινή", τόνισε η Πένη Γιοβάνοβιτς. "Χαιρόμαστε για την διάκριση, αλλά πιο πολύ χαιρόμαστε που μπορούμε και προσφέρουμε ουσιαστικά στους συνανθρώπους μας. Τα χαμόγελα των αθλητών μας είναι το πιο μεγάλο βραβείο! Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν τα προϊόντα κοινωνικής ευθύνης, κάτι που μας δίνει τη δύναμη, όχι μόνο να συνεχίσουμε, αλλά και να βοηθήσουμε οικονομικά κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες του προγράμματος για το σπουδαίο έργο που κάνουν. Εμείς είμαστε στην μεγάλη οικογένεια του One Team από την πρώτη μέρα του, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνια. Περηφάνια μας γεμίζει και το βραβείο στον πρεσβευτή μας, Κώστα Παπανικολάου, που επίσης συμμετέχει με την καρδιά του στο πρόγραμμα τόσα χρόνια!".