Skip to main content

Κλείσε θέση στο «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19»!

Εν όψει του τουρνουά “bwin tournament against COVID – 19” η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr και του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 89 38 007.

Τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ για αγορά εισιτηρίων θα λειτουργούν με συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο και μέτρα ασφαλείας από τις 10:00 – 18:00 και τις ημέρες του τουρνουά από τις 12:00 – 20:30.

Απαραίτητα πιστοποιητικά για την αγορά εισιτήριων για το τουρνουά είναι:

  • ΑΜΚΑ
  • ΑΔΤ
  • ΕMAIL
  • ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
  • Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων και για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.  Για ανήλικους μέχρι 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά ημέρα είναι  15, 20, 25, 40, 60 και 70€ ευρώ.  Τα εισιτήρια ισχύουν για τους δύο αγώνες της ίδιας ημέρας.

Για το τουρνουά, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Παράλληλα, τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ θα λειτουργούν και για την παραλαβή των καρτών διαρκείας πάντα με τη προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.