Skip to main content

Παράταση στις κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2023-24

Αν είσαι κάτοχος διαρκείας της σεζόν 2022-23 και δεν πρόλαβες να «κλείσεις» εγκαίρως τη θέση σου στο ΣΕΦ για τη σεζόν 2023-24, έχεις ακόμη μία ευκαιρία!

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε παράταση στις κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη χρονιά μέχρι τις 5 Μάϊου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από 24/4 και ως 01/05  -λόγω των αγώνων- κρατήσεις θα γίνονται ΜΟΝΟ online. Από τις 02/05 ως τις 05/05 θα μπορείτε να κάνετε κράτηση με όποιο τρόπο επιθυμείτε (online, εκδοτήρια και τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster).

Όσοι από τους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2022 – 2023 επιθυμούν να αλλάξουν θέση ή τμήμα πριν κάνουν την κράτησή τους, θα επικοινωνούν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υποβάλλοντας το αίτημά τους με το τμήμα ή τη θέση που επιθυμούν διευκρινίζοντας τη θέση που έχουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι όποιες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν με τη φυσική τους παρουσία κατόπιν ενημερώσεώς τους με email.

 Όσο αφορά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους, θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση σε μεταγενέστερο στάδιο και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:

Online:
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της K.A.E. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacosbc.gr/tickets)

  • Από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, καθημερινές 10:00 – 18:00.
  • Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 199 6007 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 21:00 και Σαββατοκύριακο από τις 10:00 – 21:00.

Οι κατηγορίες VIP, COURT, BASELINE και FAMILY δεν θα διατεθούν online αλλά μόνο τηλεφωνικά στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • VIP/ COURT/ BASELINE: 210 45 27 471
  • FAMILY: 210 45 27 473

Πληροφορίες δίνονται και στα κάτωθι τηλέφωνα ΚΑΙ στο email:

  • 210 48 28 160
  • 210 48 10 215
  • 210 48 15 876
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθεί κατόπιν νέας ενημέρωσης από πλευράς μας από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Για την κράτηση και για την περαιτέρω έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΜΚΑ

ΑΔΤ

ΑΦΜ

Αριθμός κινητού τηλεφώνου

Εmail

Κάθε κάτοχος-μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας ισχύουν από έτος γέννησης 2008 και μετά.

Οι προϋποθέσεις εισόδου στο γήπεδο καθορίζονται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Πολιτείας.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

  • Στο Internet: (olympiacossfp.gr).
  • Από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από τη θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
  • Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» μπορείτε να καλέσετε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο 211 100 70 60 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 18:00 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Από φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ηλεκτρονικού εισιτηρίου διαρκείας, επιλέγοντας στον τρόπο παραλαβής το «Digital Season ticket: Αποθήκευση στο wallet του smartphone σας».  Σε αυτή την περίπτωση, θα  σας σταλεί με email το επιβεβαιωτικό κράτησης με ένα προσωρινό ηλεκτρονικό εισιτήριο διαρκείας σας συνημμένο σε μορφή .pdf, το οποίο και θα παραβλέψετε.  Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την αποστολή του «κανονικού» εισιτηρίου το οποίο θα σκανάρετε στην είσοδο της εγκατάστασης του ΣΕΦ.  Για διευκόλυνσή σας, προτείνουμε να το αποθηκεύσετε στο wallet του smartphone σας

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των διαρκείας ΕΔΩ

SEASON TICKETS 23 24 PALAIOI KATOXOI 0ce2dea8

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πριν από κάθε κράτηση εισιτηρίου διαρκείας να διαβάσετε τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ αυτών.