Skip to main content

Εύκολα και απλά το 1-0

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός επέβαλε το ρυθμό του και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ να τον αμφισβητήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 14-0 στο 3’14’’ και ως το τέλος έκαναν περίπατο.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός επέβαλε το ρυθμό του και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ να τον αμφισβητήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 14-0 στο 3’14’’ και ως το τέλος έκαναν περίπατο.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ 81-53 και έκανε το 1-0 στη σειρά με κορυφαίους τους Πέρο Άντιτς και Βασίλη Σπανούλη.

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι το Σάββατο στην Πυλαία (18:00)

Δεκάλεπτα: 34-6, 57-21, 72-37, 81-53
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λο, 4, Άντιτς 18 (4/4 τριπ., 9 ριμπ.), Σπανούλης 12 (3/4 τριπ., 4 ασ.), Βασιλόπουλος 4, Ντόρσεϊ 6, Κέσελ 4, Γκετσεβίτσιους 3 (1), Πρίντεζης 10 (2), Παπανικολάου 7 (1), Μάντζαρης 4, Σλούκας 5 (1τριπ., 7 ασ.)
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπόγιοβιτς 4, Στίγκερς 3 (1), Αράπης 2, Άλεξιτς 6 (1), Ντούβνιακ 1, Ντικούδης 10, Πέτγουεϊ, Παππάς 6, Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές 7, Καλαμπάκας 7 (1), Τσακαλέρης 4.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ: Ήταν ένα παιχνίδι με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε καλή αντίδραση και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί και για εμένα οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να κρατούν ρυθμό και να είναι σοβαροί. Θέλει προσοχή. Ξεκινήσαμε καλά την σειρά, αλλά θα είναι ένας τελείως διαφορετικό ματς στην Θεσσαλονίκη. Έρχονται κρίσιμα ματς στα πλέι οφ και στο φάιναλ φορ και γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι.

ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ: Κάναμε το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από αύριο επιστρέφουμε στην δουλειά για να ετοιμαστούμε ώστε το Σάββατο (σ.σ 21/04) να τελειώσουμε την σειρά.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ: Ήταν μεγάλη η διακοπή του πρωταθλήματος, δείξαμε διάθεση και κερδίσαμε δίκαιο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Πυλαία. Εμείς θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις, να βελτιωθούμε και να παίξουμε ομαδικά κι έξυπνα.

ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κέρδισε πολύ εύκολα. Μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε μια διαφορά που συνεχώς αύξανε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε 25 μέρες να παίξουμε, μεγάλη αποχή. Αιφνιδιαστήκαμε και δεν μπήκαμε σε κανένα σημείο στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλή και έτοιμη ομάδα για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια βελτίωση και αυτό κρατάω. Στο δεύτερο παιχνίδι το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα.

ΘΕΜΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΡΗΣ: Προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ξέρουμε τι εστί Ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε αλλά είχε ξεφύγει.

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157629490250576, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}