Skip to main content

Εύκολη νίκη με Περιστέρι

Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν χωρίς να ιδρώσουν του Περιστερίου με 92-65 παίζοντας καλή άμυνα και έχοντας πολυφωνία στην επίθεση.

Ένα ακόμα εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν χωρίς να ιδρώσουν του Περιστερίου με 92-65 παίζοντας καλή άμυνα και έχοντας πολυφωνία στην επίθεση.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του Ίβκοβιτς έδειξαν κέφια στην επίθεση, πήραν μια μικρή διαφορά που συνεχώς την ανέβαζαν προσφέροντας συνεχώς ωραίες στιγμές.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Κατσίβελη και Κέσελι, αλλά αυτό σε κανένα σημείο δεν επηρέασε το παιχνίδι της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 25-18, 46-32, 76-54, 92-65
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 8, Λούκας 9, Άντιτς 7, Σπανούλης 13, Πελεκάνος 12, Παπαδόπουλος 3, Γκετσεβίτσιους 5, Γλυνιαδάκης 6, Πρίντεζης 18, Παπανικολάου 3, Μάντζαρης 2, Σλούκας 6
Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 3, Καυκής, Ψαρόπουλος, Πούλκο 5, Γιαννόπουλος 16, Αντωνόπουλος 6, Μπόατενγκ 8, Σκοτ 3, Πέτρουλας 10, Ρόμπι 11, Τσιλούλης, Μότσνικ 3

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ: "Ήταν ένα παιχνίδι λίγο διαφορετικό από ότι το περιμέναμε. Είχαμε σουτάρει στον σημερινό αγώνα 30 τρίποντα. Το Περιστέρι προσπάθησε σήμερα με κάποιες καλές άμυνες και μας ανάγκασε να σουτάρουμε πολλά τρίποντα. Δεν είναι μόνο τα τρίποντα όμως, πρέπει να κάνουμε και άλλα πράγματα στο παρκέ. Από την άλλη ήμασταν μία ομάδα που έδωσε κάποια λεπτά συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί. Ελέγξαμε το ματς όσο μπορούσαμε, δυστυχώς συνεχίζουμε με τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε. Σήμερα δεν αγωνίστηκαν οι Κέσελ και Κατσίβελης για αυτόν τον λόγο. Ίσως πρέπει να κάνουμε έναν αγιασμό για να σταματήσουν αυτά. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για την Ευρώπη.

Είναι μία εύκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται, δεν είναι δύσκολη. Παίζουμε με μεγάλους αντιπάλους και είναι εύκολη εβδομάδα.

Σίγουρα στον Ολυμπιακό είναι νέα παιδιά που προσπαθούν, θέλουν πίστωση χρόνου. Είναι όμως κι άλλα που έρχεται λίγος κόσμος. Άμα δούμε λίγο την Ιταλία πως τα κάνουν εκεί πέρα θα καταλάβουμε. Θα κάνουμε δουλειά και περιμένουμε βελτίωση. Σήμερα ήταν μία πολύ κρύα μέρα για να έρθει ο κόσμος σε παιχνίδι του ΕΣΑΚΕ. Και πέρυσι το ίδιο ήταν. Ο Ολυμπιακό έχει πολύ καλό κόσμο και η ομάδα χρειάζεται την συμπαράσταση του κόσμου".

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: «Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Περιστέρι από το οποίο αναδείχθηκα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια. Είχαμε καλά και κακά διαστήματα και κάθε μέρα στην προπόνηση προσπαθούμε να βελτιώνουμε αυτά τα κακά διαστήματα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Νανσί, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Οι φίλαθλοι να γνωρίζουν πως δουλεύουμε κάθε μέρα, δίνουμε το 100% στην προπόνηση. Άλλες φορές μας βγαίνει, άλλες όχι. Είμαστε νέα παιδιά, έχουμε μεγάλη όρεξη, θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας και ζητάμε τη στήριξη του».

Highlights...
Photo Gallely... {myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157628808002933, layout=table, columns=3, style=css6, gallery=lightbox{/myFlickr}