Skip to main content

bwin Monday Night Against Covid-19: Ολυμπιακός – Άρης 97-67

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ του Άρη με 97-67, στο πλαίσιο των αγώνων «bwin Monday Night Against Covid-19».

Κορυφαίοι των «ερυθρολεύκων» ήταν οι Κώστας Κουφός και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ με πολιτικά παρακολούθησαν το ματς οι Κώστας Σλούκας, Σακίλ ΜακΚίσικ και Βασίλης Σπανούλης, καθώς και οι τραυματίες, Κώστας Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν.

Δεκάλεπτα: 26-24, 49-42, 78-54, 97-67.

Screenshot 2021 03 22 FIBA LiveStats

 

 

Πρίντεζης: "Κάνει εξαιρετικό έργο το νοσοκομείου της Σύρου"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την προσφορά του Ολυμπιακού και της bwin στο Γενικό Νοσοκομείου Σύρου "Βαρδάκειο και Πρώιο", αλλά και για την αναμέτρηση με τον Άρη.

"Εξήγησα στην ομάδα μου το έργο που κάνει το νοσοκομείο της Σύρου. Γνωρίζω ότι πάρα πολύς κόσμος που έχει ανάγκη από τις Κυκλάδες καταλήγει στην Ερμούπολη, οπότε είναι ένα Νοσοκομείο που προσπαθεί πάρα πολύ να τα βγάλει πέρα. Το σημερινό ίσως να τους βοήθησε λίγο".

Για το ματς είπε: "Το παιχνίδι με τον Άρη έδωσε σε πολλά παιδιά την δυνατότητα να παίξουν και να βρουν ρυθμό, στο να σπάει η μονοτονία των προπονήσεων και να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το φιλανθρωπικό έργο".

Τέλος, για τους αγώνες της Ευρωλίγκας μέχρι το τέλος της σεζόν, σχολίασε: "Στην Ευρώπη η ελπίδα πράγματι να πεθάνει τελευταία. Βλέποντας και κάνοντας. Θα δούμε τι θα γίνει. Να περάσει ο χρόνος, να πάνε όλα καλά και θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα".

 

Οι δράσεις...