Skip to main content

bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19: Ολυμπιακός - Λαύριο 99-64 (vid)

 Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Λαυρίου με 99-64 και αύριο (05/09, 20:30) θα αντιμετωπίσει στον τελικό του «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» την Μονακό.

Η ομάδα μας είχε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το προβάδισμα, ωστόσο, μέχρι και το 5’ το Λαύριο έμεινε κοντά στο σκορ (16-12). Με καλή άμυνα και υπομονή στην επίθεση, οι «ερυθρολεύκοι» πέρασαν τη μπάλα στην ρακέτα και με ένα επί μέρους σκορ 11-3 ανέβασαν το δείκτη της διαφοράς στους 12π. (27-15 στο 10’). Και δεν σταμάτησαν εκεί... Με όπλο τους σταθερά την άμυνα, αλλά και την επιθετική πολυφωνία έκλεισαν το πρώτο εικοσάλεπτο στο +23 (50-27). Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν... φρέναραν ούτε στην επανάληψη. Αύξησαν ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις (+29, 60-31 στο 23’), ενώ στο 39’ η διαφορά έφτασε στην μέγιστη τιμή της +36 (96-60).

Δεκάλεπτα: 27-15, 50-27, 73-51, 99-64.

stat oly lavrio

  • Την αναμέτρηση παρακολούθησαν με πολιτικά οι τραυματίες, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου.

 

Οι κοινωνικές δράσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στον κύριο Γεώργιο Τσουκαλά, Συντονιστή Διευθυντή 4ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», μια συσκευή BiPAP ST για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

5367221

Ο Κώστας Παπανικολάου έδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και μαζί με την bwin και τον κ.Ιωάννη Καποδίστρια, Managing Director της bwin greece , παρέδωσαν στην κυρία Ευτυχία Καπάτου, Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

5367318

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχηθώ να έχει υγεία η ομάδα και να χαρούμε την επιστροφή του κόσμου μας. Εύχομαι γενικά να υπάρχει υγεία στην κοινωνία και να χαρούμε και πάλι τον αθλητισμό. Μας έχει λείψει η παρουσία του κόσμου και είναι σημαντικό για τους παίκτες, γιατί τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο".

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τόνισε: "Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Ήταν το πρώτο ματς στην έδρα μας με κόσμο. Θεωρώ πως δείξαμε ένα καλό πρόσωπο σήμερα. Βγάλαμε ενέργεια, παίξαμε καλή άμυνα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Αναλυτικά όλες τις δηλώσεις μπορείτε να τις παρακολουθήσετε εδώ...