Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Πρέπει άμεσα να βρεθούμε σε καλή κατάσταση» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ζήτησε από τους παίκτες του να ετοιμαστούν άμεσα πνευματικά για τους αγώνες που ακολουθούν…

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ που έχει πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, εγώ πιστεύω πως αυτού του είδους οι ομάδες παρά τα προβλήματα πάντα βρίσκουν κίνητρο να παίξουν κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Και επειδή έχουν ποιότητα και περηφάνεια οι παίκτες και ο προπονητής η αντίπαλός μας ήταν πολύ ανταγωνιστική για 25 λεπτά. Οι παίκτες μας προφανώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ένταση ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Πρέπει να καταλάβουμε πως έχουμε άλλο ένα ματς το Σάββατο και μετά θα πάμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Όποιος παίκτης δεν πιέσει τον εαυτό του να παίξει με ένταση δεν θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για τον ημιτελικό με την Ρεάλ. Δεν μπορούμε να πούμε πως ξαφνικά θα γυρίσουμε ένα κουμπί. Δεν έχω παράπονο από την προπόνηση αλλά στο τελευταίο δίμηνο σε όλα τα παιχνίδια εδώ στο ΣΕΦ έχουμε παίξει 15-20 λεπτά μπάσκετ και τώρα δεν είναι ώρα για κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω πως είχαμε μια δύσκολη και επίπονη σειρά και πνευματικά και ψυχολογικά και σωματικά, όμως, πρέπει άμεσα να βρεθούμε σε καλή κατάσταση για να παίξουμε τους αγώνες».

Ο sports director του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση… «Θα ήθελα να παρακαλέσω και εσάς και τους ξένους συναδέλφους σας και τους φιλάθλους μας στα social media, να σταματήσουν την μεταγραφολογία. Θα έχουν πολύ χρόνο μετά τις 16 Ιουνίου αν θα είναι αυτή η τελευταία μέρα, να ασχοληθούν με το αγαπημένο μας άθλημα, αναφέρομαι σε αυτό της μεταγραφολογίας. Δεν ισχύει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για οποιοδήποτε αθλητή γράφουν αυτή τη στιγμή. Η ομάδα σκέφτεται μόνο το φάιναλ φορ και στην συνέχεια τα πλέι οφ. Από δω και στο εξής όποιο όνομα βγαίνει ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός το δηλώνουμε από τώρα επίσημα, ότι είναι ψέμα».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…