Skip to main content

Συνέντευξη Τύπου: Η επιστροφή του Σάσα (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ «ντύθηκε» ξανά στα «ερυθρόλευκα» και έβαλε μαζί με τους Προέδρους στόχο την κορυφή της Ευρώπης!

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ο 28χρονος φόργουορντ έτυχαν –πριν την συνέντευξη Τύπου- αποθεωτικής υποδοχής από περίπου 2.000 φιλάθλους που βρέθηκαν έξω από το ΣΕΦ.

«Είναι μεγάλη χαρά σήμερα που βρισκόμαστε σήμερα εδώ με 2000 κόσμου απ’ έξω. Επεφύλλαξαν μια συγκλονιστική υποδοχή και σε εμάς και στον Σάσα», δήλωσε ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Και συνέχισε: «Είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Βεζένκοφ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Πήγε στο ΝΒΑ ως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, έχει κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να κατακτά τίτλους με τον Ολυμπιακό τα επόμενα πέντε χρόνια. Μαζί με όλη την ομάδα, τους νέους παίκτες και τους παλιούς, στόχος μας είναι η κορυφή της Ευρώπης. Είναι ξεκάθαρο αυτό.  Ο Σάσα είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Εγώ τον θυμάμαι από όταν ήταν στον Άρη και ήρθε μετά. Είναι δουλευταράς, γουστάρει αυτό που κάνει, γουστάρει τον Ολυμπιακό και για αυτό γύρισε σε εμάς».

Από την πλευρά του, ο κ.Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε: «Είμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε τον Σάσα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Στο σπίτι του. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά, αλλά και η συγκίνηση για την πολύ μεγάλη συμφωνία. Είναι ίσως η μεγαλύτερη συμφωνία στα Ευρωπαϊκά δεδομένα για πολλά χρόνια. Ο Σάσα είναι ένας καταπληκτικός αθλητής, όμως, εκτός από το επαγγελματικό και το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένας άνθρωπος με αξίες, αρχές και ιδανικά, που συμπίπτουν και ταυτίζονται με τα δικά μας. Έχει μπέσα, έχει λόγο, έχει ήθος, είναι πρότυπο στα αποδυτήρια, ταυτίζεται με την ομάδα και για αυτό τον ευχαριστούμε πολύ που ήρθε πάλι στον Ολυμπιακό . Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, οπότε οι προσδοκίες είναι μεγάλες και τα όνειρα είναι μεγάλα. Μαζί με όλους τους παίκτες, τον προπονητή και όλο το σταφ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όπως ξέρετε εγγυήσεις δεν υπάρχουν, όμως, όλοι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πετύχουμε αυτό που αξίζουμε και δικαιούμαστε».

Όσον αφορά στον Σάσα Βεζένκοφ, ευχαρίστησε τους Προέδρους από καρδιάς και επανέλαβε πως επέστρεψε στην οικογένειά του. «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους Προέδρους, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν η επιστροφή μου. Δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά έτσι όπως την είχαμε πολλοί στο μυαλό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ εν μέσω καλοκαιριού, μέσα σε αυτή τη ζέστη. Θέλω να ευχαριστήσω και όσους δεν κατάφεραν να είναι εδώ. Μέσα στην χρονιά που πέρασε δεν έπαψα να έχω επαφές και να λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο. Αυτό που με χαροποιούσε ιδιαίτερα ήταν ότι ο κόσμος χαιρόταν με τη δική μου χαρά και με τα δικά μου παιχνίδια, ασχέτως αν ήμουν στο ΝΒΑ. Θέλω επίσης και όλους εκείνους που είναι... πίσω από τις πόρτες, που ο πολύς ο κόσμος δεν τους ξέρει, που τρέχουν για την ομάδα, που στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα είναι πάντα εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και στόχος, αν και είναι νωρίς, είναι πάντα η κορυφή. Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Χαίρομαι που βρίσκομαι πίσω μαζί σας, που θα ξαναυπάρξω με τους συμπαίκτες μου, αλλά και με τα νέα παιδιά που έχουν προστεθεί στο ρόστερ. Να δέσουμε γρήγορα και να πάμε και να πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...