Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Δείχνουμε μη συνεπείς σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού»

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στο αξιόμαχο Περιστέρι στον ημιτελικό του Super Cup, αλλά πήρε τη νίκη με 79-74 και την Κυριακή (29/09) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την πρώτη κούπα της νέας χρονιάς. 

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού συνεχάρη τους Περιστεριώτες, στάθηκε στην εικόνα του δικού του συνόλου και στους τομείς που οφείλει να βελτιωθεί.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, έκανε καλή και αμυντική και επιθετική εμφάνιση. Εμείς είναι προφανές ότι έχουμε παντελή απουσία συνέχειας στο παιχνίδι μας και ρυθμού. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τον ρόλο τους σε κάποια ίσως διαφορετικά δεδομένα από αυτά που είχαν συνηθίσει και αυτό παίρνει κάποιο χρόνο... σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουμε δώσει μόνο 5 παιχνίδια προετοιμασίας μέχρι τώρα και οι τραυματισμοί δεν μας έχουν βοηθήσει δείχνουμε μη συμπαγείς για τη χρονική αυτή περίοδο και μη συνεπείς σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού.

Γι αυτό και η εξέλιξη του σκορ ήταν τέτοια. Χρειάστηκε να πιεστούμε για να κερδίσουμε το αξιόμαχο Περιστέρι, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι μέρος στην ουσία της προετοιμασίας, που βέβαια αν το χάσεις αντιμετωπίζεις μετά πρόβλημα, κι αυτό είναι μια παράμετρος που πρέπει να πάρουμε σοβαρά υπόψιν μας στον Ολυμπιακό. Οι αντίπαλοί μας θα παίζουν χωρίς πίεση, θα σουτάρουν την μπάλα καλά, κι εμείς μια ομάδα με τόσους καλούς σουτέρ δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, όταν τα περισσότερα από αυτά -μέτρησα τουλάχιστον 12, 15 - ήταν μετά από κυκλοφορία και έξτρα πάσα πήραν spot up πάρα πολύ καλοί σουτέρ που δεν τα βάλανε. Άρα ας δούμε τους συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιωθούμε...»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...