Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Πρωτόγνωρη για την εποχή η ανταγωνιστικότητα, αφιερώνουμε τον τίτλο στον κόσμο»

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του Super Cup ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία και αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο των Πειραιωτών.

«Να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Είναι ο τρίτος συνεχόμενος εδώ στη Ρόδο και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Να τον αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν όπως πάντα και να πούμε ότι δεν υποτιμούμε κανένα τίτλο... Το παιχνίδι και η μορφή που είχε, με την ένταση που παίχτηκε -πρωτόγνωρη για την εποχή- πρωτόγνωρη ανταγωνιστικότητα, physicality, διαμαρτυρίες κι όλα αυτά, έδειξαν ότι και οι δύο ομάδες έχουν μπει σε ένα επίπεδο ανταγωνισμού -είτε από μόνες τους γιατί αυτό επιτάσσει η φανέλα τους, είτε γιατί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το επιβάλει- που θα οδηγήσει σίγουρα σε καλά παιχνίδια. Ελπίζουμε να τελειώνουνε και να κερδίζει πραγματικά ο καλύτερος».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

Από πλευράς του, ο MVP της διοργάνωσης, Σάσα Βεζένκοφ, ανέφερε πως:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε για έναν τίτλο, ναι ιεραρχικά ήταν ο τέταρτος αλλά πάντα όταν παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ σημαντικό για το γόητρο, για την ψυχολογία, κι είναι ένας τίτλος. Οι ομάδες δεν είναι σταθερές γιατί δεν είναι πλήρεις και δεν είναι έτοιμες.. πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι απέχουμε πάρα πολύ από αυτό που μπορούμε να παίξουμε κι από αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Σκληρή δουλειά, να βρούμε τη χημεία μας, ο καθένας να ξέρει τι πρέπει να κάνει και προχωράμε μπροστά».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...