Skip to main content

Οι πρόεδροι της ομάδας Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την κατάκτηση του Super Cup

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του Super Cup στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και είμαστε χαρούμενοι που τον κατακτήσαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που ήταν πάρα πολύ δυνατός. Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς, χτίζουμε τη ψυχολογία μας. Είχαμε απουσίες. Δεν έπαιζαν ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ. Η ομάδα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη. Το κέρδος είναι ο Πετρούσεφ. Κατάλαβε πλέον ότι θα μείνει και θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό!» ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να τονίσει ότι:  «Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Απ' όταν επιστρέψαμε, στην Ελλάδα οι τίτλοι είναι 8-1, αλλά ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και δύσκολος. Είδατε πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Θα έχουμε καλά ματς, το σημαντικό είναι να το απολαύσει ο κόσμος και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος»

Σε ερώτηση προς τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, σχετικά με τον διακριθέντα της διοργάνωσης, ανέφερε: «Όλη η ομάδα κερδίζει, ο κόουτς χτίζει την ομάδα. Ο Σάσα είναι καθοριστικός, αλλά είναι μία ομαδική προσπάθεια».

Για τις αρχές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Π. Αγγελόπουλος σημείωσε: Οι αρχές πιστεύω ότι είναι ίδιες, είναι τόσο καλοί οι παίκτες που έχουμε και η απειλή από το τρίποντο, άρα θα πετυχαίνουμε και περισσότερους πόντους. Σίγουρα η άμυνα θα βελτιωθεί και άλλο» και για το αν θα γίνει τελικός Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στην EuroLeague: «Δεν ξέρω αν θα γίνει ο ιστορικός τελικός. Αυτό δεν μας απασχολεί. Είναι νωρίς να μιλάμε για όλα αυτά. Είναι η αρχή στην Ευρωλίγκα που είναι πιο δυνατή φέτος.  Θα είναι δύσκολη. Ο στόχος είναι πρώτα το διπλό στη Φενέρ, να μπούμε στην εξάδα, να μπούμε στα playoffs και μετά στο Final Four».