Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι»

Στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Εφές, ο κόουτς της ομάδας μας, Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού συνεχάρη τους γηπεδούχους, στάθηκε στα λάθη των τελευταίων κατοχών που οδήγησαν στην ήττα.

 «Πρώτα από όλα πρέπει να συγχαρούμε την Εφές για τη νίκη. Πιστεύω ότι ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι γι αυτή την χρονική στιγμή της σεζόν. Είχε πολλή ένταση και πολύ ταλέντο κι απ' τις δύο ομάδες. Για μας ήταν μια σκληρή ήττα ,γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε για τρία δεκάλεπτα 23 ασίστ για 3 λάθη. Και ολοκληρώσαμε το παιχνίδι με 26 ασίστ και 9 λάθη. Αυτά τα 6 λάθη, αυτές οι 3-4 τελευταίες κατοχές, μάς κόστισαν τελικά το παιχνίδι. Πρέπει να προστατεύουμε περισσότερο την μπάλα, να σιγουρεύουμε τις κατοχές, γιατί δώσαμε στους αντιπάλους την ευκαιρία να σκοράρουν στο τρανζίσιον. Μπορώ να πω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση από εμάς, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά που έπρεπε να έχουμε παίξει εντελώς  διαφορετικά. Θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στην Εφές, η ατμόσφαιρα και η ομάδα ήταν εκπληκτικά».

Ερωτηθείς αν τα χαμένα ριμπάουντ ήταν βασική αιτία για την ήττα, τόνισε: «Στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες που έχουν μεγάλη προσωπικότητα, όπως ο Λάρκιν, ο Μπομπουά όλοι οι παίκτες της περιφέρειας σκόραραν και όταν αστοχούσαν τούς δίναμε την ευκαιρία να έχουν δεύτερες κατοχές.  Ήταν έλλειψη σκληράδας. Ήταν, ναι, ένας από τους βασικούς λόγους της ήττας».