Skip to main content

Χάινς και Ντόρσεϊ κοντά στα παιδιά…

Ο Κάιλ Χάινς και ο Τζόι Ντόρσεϊ επισκέφτηκαν τη Σχολή Μωραϊτη και συνομίλησαν με παιδιά της πέμπτης και έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου.

Με πρωτοβουλία του τμήματος αγγλικών του σχολείου, οι δυο Αμερικανοί επισκέφτηκαν τη Δευτέρα τους μικρούς μαθητές και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Ο Κάιλ Χάινς ήταν αυτός που συμβούλευσε πρώτος τους μαθητές: «Όπως στο σχολείο έτσι και στο μπάσκετ πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να είσαι πάντα πειθαρχημένος», σχολίασε.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχει ανάμεσα στο ΝΒΑ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Ο τρόπος της άμυνας στην Ευρώπη είναι διαφορετικός εδώ. Μπορώ να είμαι μέσα στο καλάθι και να δίνω βοήθεια στους συμπαίκτες μου».

Τα παιδιά ως καλοί… δημοσιογράφοι ρώτησαν και για το ντέρμπι: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα άκουγα γι’ αυτό το ντέρμπι και άκουγα για το γεμάτο ΣΕΦ. Χαίρομαι που τα έζησα και τα δυο και κατάλαβα τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι», σχολίασε ο Κάιλ Χάινς και ο Τζόι Ντόρσεϊ συμπλήρωσε: «Οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν ότι είναι σημαντικό παιχνίδι και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ήθελα πολύ να χαρούν όλοι μ’ αυτή τη νίκη και χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ».