Skip to main content

Μοίρασαν χαρά και δώρα...

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Pepsi επισκέφτηκαν το απόγευμα το Ίδρυμα Αρρένων Χατζηκώνστα και μοίρασαν δώρα και χαρά στα μικρά παιδιά. Οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Πάτρικ Μπέβερλι και Κώστας Παπανικολάου συνάντησαν τα παιδιά, τους έδωσαν δώρα και αυτόγραφα και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Pepsi επισκέφτηκαν το απόγευμα το Ίδρυμα Αρρένων Χατζηκώνστα και μοίρασαν δώρα και χαρά στα μικρά παιδιά. Οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Πάτρικ Μπέβερλι και Κώστας Παπανικολάου συνάντησαν τα παιδιά, τους έδωσαν δώρα και αυτόγραφα και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι γνωρίζει καλά πόσο δύσκολη είναι η ζωή γι’ αυτά τα παιδιά: «Είναι καλό να ερχόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις, και να δίνουνε Χριστουγεννιάτικα δώρα, ειδικά σε παιδιά που τα χρειάζονται. Έχω πολλούς φίλους που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφεία. Αυτά τα παιδιά είναι πολύ δυνατά, και όταν μεγαλώνουν, συνήθως πετυχαίνουν πολλά πράγματα στην ζωή τους. Είναι ευλογημένα. Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου, συμβουλεύουμε αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, να προοδεύουν στα μαθήματα τους, να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η σκληρή δουλειά, πάντα ανταμείβεται».

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ιδρύματος: «Είναι καλό όλο αυτό που γίνεται για τα παιδιά, γιατί βλέπουμε ότι το χαίρονται πραγματικά. Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο, και μόνο ένα χαμόγελο, ή ένα χάδι, σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα. Κάτι τέτοιες κινήσεις επιβάλλεται να γίνονται από όλους, ειδικά σε κάτι τέτοιες γιορτινές ημέρες.

Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά από πολύ μικρά μπαίνουν σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, μην έχοντας τους γονείς τους. Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις την ζωή σου, μη έχοντας τα θεμέλια τα οικογενειακά. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους εδώ που κάνουν τα πάντα για να τα βοηθήσουν.



Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτη τόνισε ότι αυτά τα παιδιά είναι παράδειγμα για όλους: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε κάτι πίσω στην κοινωνία και τον κόσμο που μας υποστηρίζει, όσο και σε αυτά τα παιδιά. Αυτές τις γιορτινές μέρες πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τα υποστηρίζουμε και εμείς από την πλευρά μας.

Όταν βλέπεις παιδιά που έχουν περάσει τόσο δύσκολα χρόνια, εγκαταλελειμμένα παιδιά, να προσπαθούν να βρουν την δικιά τους θέση στην κοινωνία και τον κόσμο, είναι κάτι το οποίο σου δίνει το κουράγιο, την θέληση και την ελπίδα να προσπαθήσεις περισσότερο, να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και με την σειρά σου να βοηθήσεις αυτά τα παιδιά.

Είναι τέτοιες οι ημέρες που τέτοιες κινήσεις σε κάνουν να νιώθεις καλύτερος σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας. Πάνω από όλα είναι διασκεδαστικό να βρισκόμαστε με τα παιδιά, να παίζουμε μαζί τους. Η ευτυχία λέγεται πως βρίσκεται στο χαμόγελο ενός παιδιού, γι αυτό και εμείς βρισκόμαστε εδώ.

Χατίρι δεν μπορούμε να χαλάσουμε σε αυτά τα παιδιά, γι αυτό θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ - Αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ιδρύματος Χατζηκώστα
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την PEPSICO ΗΒΗ, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, και τους παίκτες της ομάδας, για την σημερινή τους παρουσία, με την οποία γέμισαν χαρά τα παιδιά που βρίσκονται στο ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώστα, ένα ίδρυμα που είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση και στην προστασία του παιδιού.

ΜΑΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ – Διευθυντής Μάρκετινγκ PEPSI
Να ευχαριστήσουμε και εμείς το ίδρυμα για την φιλοξενία. Να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την βοήθεια της και τους μπασκετμπολίστες που δίνουν το παρών. Σκοπός μας είναι να δώσουμε χαρά στα παιδιά, να μοιράσουμε δώρα. Εμείς από την πλευράς μας φέραμε στα παιδιά μπασκέτες. Τις έχουμε στήσει να τις έχουν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε δίπλα τους, θα είμαστε εδώ και στο μέλλον. Να ευχηθούμε στα παιδιά, όπως και σε όλα τα παιδιά του κόσμου καλή χρονιά, καλά Χριστούγεννα, με υγεία.

ΝΙΚΟΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ (Εμπορικός Δ/ντής ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Και εμείς από την ΚΑΕ Ολυμπιακός θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την PEPSI και το ίδρυμα Χατζηκώστα που μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε τους αθλητές τόσο κοντά στα παιδιά. Δυστυχώς, την περίοδο των εορτών θυμόμαστε όλοι αυτές τις εκδηλώσεις. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όλη την χρονιά. Από σήμερα ξεκινάμε μια σειρά από επισκέψεις, για την περίοδο των Χριστουγέννων. Με την βοήθεια της PEPSI που είναι επίσημος υποστηρικτής και είναι πάντα δίπλα μας, να δώσουμε χαρά σε κάποια παιδιά. Φέραμε τον Σχορτσανίτη, τον Μπέβερλι και τον Παπανικολάου που θα μοιράσουν κάποια δώρα, και ελπίζω να περάσουν καλά και τα παιδιά, και να χαρούν αυτές τις γιορτινές ημέρες.