Skip to main content

2 Τριήμερα Μεγάλων Προσφορών

Το Official Olympiacos BC Store διοργανώνει 2 τριήμερα προσφορών σε μεγάλο πλήθος προϊόντων του Ολυμπιακού με σύστημα 1+1=1 και 1+1=1,5

 

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή αγοράζοντας ένα προϊόν της Nike με το σήμα του Ολυμπιακού μπορείτε να πάρετε Δώρο άλλο ένα ίδιο ή ίδιας αξίας. Ενώ σε χειμερινά είδη του Ολυμπιακού αγοράζοντας 1 προϊόν αποκτάτε έκπτωση 50% στο επόμενο.

Πιο συγκεκριμένα και ενδεικτικά μπορείτε να προμηθευτείτε t-shirt της Nike με το σήμα του Ολυμπιακού αξίας 26,00 € και να πάρετε Δώρο άλλο ένα για τους αγαπημένους ή τους φίλους σας. Να αγοράσετε Φούτερ Νike με το σήμα του Ολυμπιακού με 49,00 € και να πάρετε Δώρο Φόρμα ίδιας αξίας αλλά και πλήθος άλλων συνδυασμών με το ίδιο πάντα όφελος.

Αντίστοιχα σε όλα τα Χειμερινά προϊόντα του Ολυμπιακού αγοράζοντας π.χ. 1 Φούτερ αξίας 34,90 € με τα σήματα της ομάδας δικαιούστε 50% έκπτωση στο επόμενο προϊόν (π.χ. Φόρμα) αντίστοιχης ή μικρότερης τιμής, πληρώνοντας συνολικά 49,85 €.

Μην χάσετε λοιπόν και επισκεφθείτε τώρα την επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ενισχύστε κερδίζοντας την αγαπημένη μας ομάδα.

Official Olympiacos Bc Store
•         Καραολή – Δημητρίου 8, Ν. Φάληρο/Πειραιά (Έναντι Γηπ. Καραϊσκάκης)
•         Σ.Ε.Φ. Θύρα 7 & V.I.P.
•         Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 210 4822250 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.