Skip to main content

Παράγοντες της χρονιάς οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι τιμές και τα βραβεία συνεχίζονται για τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό.

Οι τιμές και τα βραβεία συνεχίζονται για τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό.

Μετά την ανάδειξη από τον ΕΣΑΚΕ του Βασίλη Σπανούλη ως MVP του πρωταθλήματος, του Ντούσαν Ίβκοβιτς ως καλύτερου προπονητή, του Κώστα Παπανικολάου ως καλύτερου νέου παίκτη, του Γιώργου Πρίντεζη ως πιο βελτιωμένου παίκτη και των τριών παικτών ως μέλη της καλύτερης πεντάδας, μετά την ανάδειξη του Ντούσαν Ίβκοβιτς ως προπονητή της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, ήρθε ένα ακόμα βραβείο. Αυτή τη φορά την τιμητική τους έχουν οι ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι παράγοντες της σεζόν στην Ευρωλίγκα κι αυτό το βραβείο έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία γιατί βγήκε από τις ψήφους των υπολοίπων ομάδων.

Το επίσημο site της διοργάνωσης ανακοίνωσε την ανάδειξη των κυρίων Αγγελόπουλων ως καλύτερων παραγόντων της χρονιάς σ’ ένα κείμενο γεμάτο κολακευτικά λόγια γι’ αυτούς και την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Ο επίλογος του κειμένου είναι χαρακτηριστικός: «Διατηρώντας την πίστη στην ομάδα, τον επαγγελματισμό και τους φιλάθλους, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξαν αυτή τη σεζόν πως η αφοσίωση, η πίστη και η αφιέρωση από την κορυφή μπορεί να οδηγήσει σε τόσο σπουδαία πράγματα όπως έκανε ο Ολυμπιακός».