Skip to main content

2nd OLYMPIACOS BASKETBAL CLUB SPONSORS' WORKSHOP

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το “2nd OLYMPIACOS BASKETBAL CLUB SPONSORS’ WORKSHOP” με την συμμετοχή όλων των εταιρειών-χορηγών που συμμετέχουν στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το “2nd OLYMPIACOS BASKETBAL CLUB SPONSORS’ WORKSHOP” με την συμμετοχή όλων των εταιρειών-χορηγών που συμμετέχουν στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας όλοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών - χορηγών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες των εταιρειών τους καθώς και τις φετινές τους ενέργειες στο πλαίσιο της χορηγίας του Ολυμπιακού αλλά και να συζητήσουν ιδέες και προτάσεις για συνεργασία και ανάπτυξη συνεργειών. Η Εμπορική Διεύθυνση της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε έναν απολογισμό και μια αξιολόγηση της μέχρι τώρα υλοποίησης του Χορηγικού Προγράμματος, ενώ επίσης παρουσιάστηκαν τόσο η νέα στρατηγική εμπορικής ανάπτυξης για τα ερχόμενα χρόνια όσο και οι άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το Χορηγικό Πρόγραμμα των ερχόμενων ετών.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε μετά το τέλος της ημερίδας: “Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα των εταιρειών – χορηγών μας που βρίσκονται δίπλα μας τα τελευταία έτη και συμμετέχουν στις προσπάθειας της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε πολύ αξιόλογες ιδέες και απόψεις για την ανάπτυξη του προγράμματος και της συνεργασίας μας και να θέσουμε τους στόχους των επόμενων χρόνων.

Παρουσιάσαμε επίσης την νέα εμπορική μας στρατηγική για το μέλλον ενώ συζητήσαμε αρκετά και για το  Final Four της Ευρωλίγκας και τις κοινές μας δράσεις στο Παρίσι. Υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και όλοι οι χορηγοί μας επιθυμούν να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες για τους χιλιάδες έλληνες φίλους της ομάδας που θα επισκεφθούν το Παρίσι! Θεωρώ ότι σε ένα τέτοιο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η ποιότητα και η επιτυχία του Χορηγικού Προγράμματος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  είναι μοναδική και οι προοπτικές εξαιρετικές! ”