Skip to main content

Στη φανέλα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και φέτος η WIND!

Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ξανά η WIND Ελλάς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία της με την ομάδα του Πειραιά, όπως ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών.

Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ξανά η WIND Ελλάς μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011, συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία της με την ομάδα του Πειραιά, όπως ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών.

Την απόφασή των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το τέλος της σεζόν χαιρέτησαν εκ μέρους όλων των παικτών, οι μπασκετμπολίστες Θοδωρής Παπαλουκάς και Βασίλης Σπανούλης. Ολυμπιακός και WIND θα αγωνιστούν μαζί στους επόμενους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στην Ευρωλίγκα με στόχο να κατακτήσουν την κορυφή, να προσφέρουν θέαμα και να προβάλλουν τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του ελληνικού μπάσκετ. Η φετινή επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού με τη χορηγία της WIND θα είναι την Πέμπτη 3 Μαρτίου στον αγώνα απέναντι στην ZALGIRIS KAUNAS.

Η συνεργασία της WIND με την ΚΑΕ Ολυμπιακός θα εξακολουθήσει να είναι πολύπλευρη και δημιουργική. Όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, η χορηγία δεν θα περιοριστεί στην απλή παρουσίαση του λογοτύπου στην εμφάνιση των παικτών και στους χώρους του γηπέδου, αλλά θα είναι ουσιαστική τόσο απέναντι στην ομάδα και τους παίκτες όσο και απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει Ολυμπιακό σε όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις εντός και εκτός Ελλάδας με στόχο να κατακτήσουν μαζί την κορυφή του βάθρου αλλά κυρίως να δημιουργήσουν ένα κλίμα γιορτής μέσα στο γήπεδο ιδανική τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Ταυτόχρονα η WIND θα βρίσκεται ακόμα πιο δυναμικά κοντά στον κόσμο του Θρύλου και του Πειραιά μέσα και έξω από το γήπεδο. Με μοναδικές προωθητικές ενέργειες μέσα στο ΣΕΦ, διαγωνισμούς και πλούσια δώρα αλλά και απλές, οικονομικές προτάσεις επικοινωνίας  προσφέροντας ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις χάρις στην υψηλή τεχνογνωσία και το πρώτο ενιαίο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στην Ελλάδα.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε: Είναι πολύ σημαντικό να έχει μια συνεργασία με μια μεγάλη εταιρία και είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν αυτή η συνεργασία γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μας γεμίζει χαρά όταν μεγάλες εταιρίες όπως η WIND επενδύουν στον αθλητισμό και είναι κοντά στις ομάδες. Όλα αυτά χρόνια κάναμε πολλές ενέργειες με τη WIND και σε κοινωνικό επίπεδο και στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσουμε ανάλογα.

Ο Νίκος Λεπενιώτης, Chief Commercial & Marketing Officer της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαιρέτησε την ανανέωση της συνεργασίας λέγοντας: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία της WIND με τον Ολυμπιακό για άλλη μια χρονιά. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε πετύχει πολλά μαζί και έχουμε πραγματοποιήσει μια σειρά από πολύ σημαντικές  ενέργειες και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε σίγουροι ότι η άριστη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και σε νέους σύγχρονους τομείς δραστηριοποίησης και θα συνδυαστεί με νέες αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας μας. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των στόχων της WIND μέσα από τα προγράμματα μας και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας».

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης, Ανώτερος Διευθυντής Marketing Communications WIND Ελλάς αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: «Η εξέλιξη της συνεργασίας αυτής, έχει δείξει στην πράξη ότι η εταιρεία μας έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή και μια πολύ καλή επένδυση στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Σκοπός μας είναι και φέτος να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό αυτή τη χορηγία για να δημιουργήσουμε αξία για το brand μας αλλά και για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Η εμπειρία των προηγούμενων ετών μας βοηθάει ώστε να είμαστε κάθε χρόνο πιο κοντά στον κόσμο του μπάσκετ και να χτίζουμε μια μακροχρόνια σχέση με το άθλημα».

Ο Αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη της WIND στην ομάδα του: Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για την επανέναρξη αυτής της συνεργασίας γιατί συνεργάζομαι πολλά χρόνια με τη WIND και ξέρω τους ανθρώπους της και πόσο πολύ θα βοηθήσουν την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό τις δύσκολες στιγμές που περνάμε να υπάρχει στήριξη από τόσο μεγάλες εταιρείες όπως είναι η WIND. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και να έχουμε επιτυχίες».

Ο Βασίλης Σπανούλης με τη σειρά του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι με τη WIND στη φανέλα ο Ολυμπιακός έφτασε στα τελευταία δυο Φάιναλ Φορ: Στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα είναι σημαντικό να έχουμε μια τόσο μεγάλη εταιρία στη φανέλα μας. Μακάρι φέτος να είναι τρίτη και φαρμακερή η συμμετοχή μας στο Φάιναλ Φορ. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω παρέα με τη WIND να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και πολύ δουλειά.