Skip to main content

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Τοπ-16

Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Εφές Πίλσεν και τη Γαλατασαράι θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκα.

Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Εφές Πίλσεν και τη Γαλατασαράι θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκα.

Η κλήρωση που έγινε στη Βαρκελώνη έφερε τους πρωταθλητές Ρωσίας και τις τούρκικες ομάδες στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» που θα ξεκινήσουν τη φάση με αντίπαλο τους Ρώσους στο ΣΕΦ στις 18 Ιανουαρίου.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ: Στο ΤΟΠ  16 δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες και εύκολοι όμιλοι. Εμείς κληρωθήκαμε με την αήττητη ομάδα της Ευρωλίγκα και με δυο πολύ καλές τουρκικές ομάδες. Δεν ξέρουμε ακόμα το πρόγραμμα των αγώνων κι αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, αλλά το πιο σημαντικό για μας είναι το πότε θα είναι σε θέση να μας βοηθήσουν οι δυο βασικοί μας παίκτες που είναι τραυματίες. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι οι τραυματισμοί. Ελπίζω ότι με την προσπάθεια του ιατρικού μας τιμ και ο Βασίλης και ο Λάζαρος θα είναι όταν πρέπει κοντά μας. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Όλες οι ομάδες είναι το ίδιο καλές στο ΤΟΠ 16 και δεν κάνει καμία διαφορά το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί στον όμιλο μας αλλά νομίζω ότι ειδικά στη φετινή Ευρωλίγκα όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Εμείς θέλουμε να έχουμε την υγειά μας και μέσα στο γήπεδο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Αν αξίζουμε θα προχωρήσουμε.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ: Η κλήρωση έφερε την ομάδα σε ένα όμιλο με ποιότητα και ανταγωνιστιικότητα. Θα είναι πολύ ενδιαφέροον για τη δική μας νεανική ομάδα να διεκδικήσει θέση και εμπειρίες σ΄αυτόν τον όμιλο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πρώτος μας στόχος ήταν να προκριθούμε στο ΤΟΠ 16, αλλά τώρα θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Είμαστε νεανική ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που οι παίκτες μας έχουν δείξει ως τώρα το χαρακτήρα που χρειάζεται σ΄αυτό το επίπεδο. Δεν είναι σημαντικό το ποιές ομάδες θα αντιμετωπίσουμε, αλλά να δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε και χρειάζεται στο ΤΟΠ 16. Θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε σκληρά γι΄αυτό.