Skip to main content

OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER στο Παρίσι!!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 2η συνεχή χρονιά πρωτοπορεί και σας καλεί όλους στη μεγάλη γιορτή του Final Four της Euroleague στο Παρίσι!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για 2η συνεχή χρονιά πρωτοπορεί και σας καλεί όλους στη μεγάλη γιορτή του Final Four της Euroleague στο Παρίσι!

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατά τη διάρκεια του Final Four και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 7/5 και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι και την Κυριακή 9/5 στο Επίσημο Ξενοδοχείο του Ολυμπιακού, στο ιστορικό HOTEL SCRIBE PARIS στο κέντρο του Παρισιού στην ‘OPERA, θα λειτουργήσει το OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER, το οποίο θα αποτελέσει το επίκεντρο των επίσημων εκδηλώσεων της ομάδας στο Παρίσι στο Final Four!

Εκεί, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τις φανέλες των αγαπημένων τους παικτών, τα μοναδικά συλλεκτικά προϊόντα του Final Four, τα Επίσημα Προϊόντα της ομάδας του Ολυμπιακού και πολλά δώρα από τους Χορηγούς της ομάδας ενώ προγραμματίζονται και πολλές εκδηλώσεις για τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

«Στο OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER θα λειτουργήσουν επίσης το Info-desk του Ολυμπιακού όπου οι άνθρωποι της ομάδας θα δίνουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τους φιλάθλους μας» σημειώνει ο κ. Λεπενιώτης, Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. «Πάντα μας απασχολεί το θέμα της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των φιλάθλων μας που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας μας να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER στο HOTEL SCRIBE PARIS θα λειτουργήσει τόσο ως σημείο αναφοράς των φίλων μας στο Παρίσι όσο και ως μια καλή ευκαιρία να προμηθευτούν τα συλλεκτικά προϊόντα του Final Four καθώς και πολλά δώρα από τους Χορηγούς μας, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.»

Όλες οι πληροφορίες θα βρίσκονται στο Επίσημο site της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το οποίο θα ενημερώνεται συνεχώς: www.olympiacosbc.gr