Skip to main content

Η «ερυθρόλευκη» επίσκεψη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (pics+vid)

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιάνις Τίμα επισκέφθηκαν την παιδιατρική πτέρυγα του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι και μοίρασαν δώρα.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός είναι έμπρακτα κοντά στα παιδιά», δήλωσε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μάντζαρης. «Είναι πολύ σημαντικό τέτοιες μέρες γιορτής και αγάπης το ότι δίνουμε χαμόγελο και χαρά σε κάποια παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με την υγεία τους. Ελπίζω, έστω και για λίγο, να τα κάναμε να ξεχαστούν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλο τον κόσμο, γιατί πραγματικά είναι το πιο σημαντικό αγαθό. Πολλές φορές το ξεχνάμε αυτό και το θεωρούμε δεδομένο, όμως, είναι λάθος».

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Τίμα, τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφο αυτό που κάναμε. Μπορείς να δεις στα πρόσωπα των παιδιών το χαμόγελο, τα μικρά δώρα που όμως εκείνα τα βλέπουν σαν ένα θαύμα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα όταν βλέπεις τα μικρά παιδιά να χαμογελούν, επειδή εσύ έχεις κάνει κάτι για αυτά. Ελπίζω γρήγορα να γίνουν καλά και ότι καλύτερο».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φωτογραφήθηκαν μόνο με τα παιδιά, αλλά και με τους εργαζομένους του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, που είναι χορηγός της ομάδας μας.

 

Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό...