Skip to main content

Με ερυθρόλευκο χρώμα το "Sports business summit for SE Europe" (pics)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το «παρών» μέσω του Γενικού της Διευθυντή, Νίκου Λεπενιώτη, στο συνέδριο του του Economist «The sports business summit for SE Europe: The sky’s the limit», όπου συμμετείχε σε πάνελ μαζί τον Managing Director της BWIN Greece, κ.Ιωάννη Καποδίστρια. Mέγας Χορηγός του συνεδρίου ήταν η bwin.

Θέμα του συνεδρίου ήταν οι επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και το επιχειρηματικό περιβάλλον της αγοράς των σπορ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τα media και η τεχνολογία.
Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Consultant Editor «The Economist», John Andrews, ο πρόεδρος της Super League Greece και Α' αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο Managing Director της BWIN Greece, Ιωάννης Καποδίστριας και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης.

«Αυτό που ψάχνουμε πάντα είναι μία εταιρεία που μπορεί να στηρίξει τη φιλοσοφία μας - μια σύμπραξη, μια συνεργασία», τόνισε ο κ. Λεπενιώτης, εξηγώντας ότι ο στόχος της κάθε χορηγίας/συνεργασίας του Ολυμπιακού είναι η δημιουργία αξίας για τον Χορηγό, σε όλα τα επίπεδα και η πολλαπλή επιστροφή της επένδυσης του με την ταυτόχρονη επίτευξη των κοινών στόχων των δύο οργανισμών.

 

eco3

eco1

eco2