Skip to main content

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα την 3η σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε συγχαρητήρια.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Απόψε κάναμε μια νίκη που πραγματικά εκτιμώ», είπε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε: «Είναι πάντα μια πρόκληση όταν παίζεις κόντρα σε ομάδα του Αϊτο Ρενέσες. Πρέπει να είσαι σταθερός και συγκεντρωμένος για σαράντα λεπτά. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που παίζει πολύ υψηλό ρυθμό και πρέπει να ελέγξεις κάποια σημαντικά πράγματα. Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξεις τα τρίποντα και εμείς το κάναμε. Δεν επιτρέψαμε στους σπουδαίους σουτέρ να βρουν ρυθμό και είχαν λιγότερο από 30% σε αυτή την κατηγορία. Επίσης ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Είχαμε οκτώ περισσότερα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος εμείς χάσαμε ελεύθερες βολές, κάναμε λάθη, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν μια πολύ καλή νίκη. Καλή τύχη στην Άλμπα».

Από την πλευρά του, ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Σάσα Βεζένκοφ, τόνισε:   «Παίξαμε καλά στην άμυνα. Βέβαια θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Κοντρολάραμε το παιχνίδι. Οι 80 πόντοι φαίνονται πολλοί, αλλά δεν είναι γιατί η Άλμπα είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε να για να φτάσουμε σε μια σημαντική επιτυχία».

Τέλος, ο Κώστας Σλούκας, σχολίασε: «Κερδίσαμε μια σοβαρή ομάδα και φυσικά τέτοιες νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση ώστε να κοιτάξεις μπροστά. Μας περιμένει ένας τελικός στον επόμενο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και θέλουμε να τα καταφέρουμε».